TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, tv100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'a konuk oldu.

Programda, Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya üreticilerinden olan bir şirketin, tesettüre giren mühendis kadını işten kovduğunu anlatan Bayraktar, o firmaya sert sözlerle yüklendi.

Bayraktar'ın beyaz eşya üreten firmaya tepkisi şöyle:

"Yakın bir çalışma arkadaşımız BAYKAR'da çok önemli bir görevde ve İstanbul Teknik Üniversitesi'ni (İTÜ) birincilikle bitirmiş, hayatında bir nokta da tesettüre gireceğini söylediğinde çalıştığı kurum, Türkiye'nin iyi bilinen Türkiye'nin beyaz eşya üreticilerinden bir tanesi, 'artık sen yavaş yavaş buradan ayrıl' dediğini gördük. 

"İYİ Kİ AYRILMIŞ, ŞİMDİ DÜNYAYA NAM SALMIŞ KIZILELMA'NIN ÜRETİMİNDE"

İyi ki ayrılmış, iyi ki öyle demişler. Şu anda bizimle dünyaya nam salmış Bayraktar TB2'lerin, 32 ülkeye ihraç edilmiş hem de yüksek teknolojili niş bir eserin üretiminde, AKINCI'nın üretiminde KIZILELMA'nın üretiminde çalışıyor.

BEYAZ EŞYA ÜRETİCİSİNE "İLKEL YAKLAŞIM" TEPKİSİ

Şimdi bu ilkel yaklaşım düşünün ki bu kadar başarılı bir gence bir anlamda önüne set çekiyor. Ama iyi ki çekmiş. Çünkü orada kalacak olsa en fazla yapacağı biraz daha gelişmiş çamaşır makinesi. Burada dünyaya nam salacak...

"BUNU BAZI KESİMLER YAŞATMAYA ÇALIŞIYOR"

Öncelikle bu ilkel dürtülerimizden bu bakış açısından kurtulmamız gerekiyor. Bunu bazı kesimler yaşatmaya çalışıyor."

Yorumlar 209 Yorum Var
  • Ali 30.09.2023 00:22
    Firma belli. Ülkemizde yahudi ve hristiyan olan vatandaşlara ithalat, ihracat yetkisi, gümrük kolaylığı sağlandı yıllarca. Bu ülke namaz kılarken arkadaki yastıktaki göz resmi ile musevilere sinyal çakanı gördü, müslüman mezarlığına defnedilen mezarını sessiz sedasız çaldırıp başka uygun! bir yere kaçırılanı gördü.
  • İbrahim 29.09.2023 20:44
    Arçelik tir kesin
  • tabanca 29.09.2023 15:16
    Firmanın adını verin destekleyelim
  • hande 29.09.2023 14:29
    hangi firma acaba merak ettim.
  • YALÇIN Bayraktar 29.09.2023 11:21
    Bilmezler duymazlar görmezler onlar cehennemi rüyalarında görseler zerre kadar günah işlemezler Allah onlarada Hidayet versin . Amin
Daha fazla yorum görüntüle