İstanbul'da öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış Avrupa Yakası'nda etkisini artırmaya başladı. Büyükçekmece, Başakşehir, Arnavutköy, Küçükçekmece ve Gaziosmanpaşa'da etkili olan yağış nedeniyle yollar göle döndü. Bazı iş yerlerini su bastı. 

Meteoroloji ve AFAD'ın uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağışla birlikte birçok mahallede sel ve su baskınları meydana gelirken AFAD yağışların devam edeceği ve dikkatli olunması yönünde SMS mesajı attı.

Motosikletli göle dönen caddede böyle sürüklendi

Küçükçekmece İkitelli'de aşırı yağış nedeniyle göle dönen caddede bir motosikletli kuryenin sel sularında sürüklendiği anlar kameraya böyle yansıdı.

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'da şiddetli yağış etkili olmaya başladı. Küçükçekmece İkitelli'de yollar göle döndü. Seyir halinde olan bir motosikletli ise yere düşerek suda sürüklenmeye başladı. O anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Murat 29.09.2023 01:19
    Bu aşırı yağış ve sel olaylarını, kimi Allah a kimi peygambere kimi belediye başkanına dayatmaya kalkmaktalar. Ormanları ağaçları toprakları yıkıp binalar yapmaları ve sonucunda da tabiatın dengesini bozmalarindan olduğuna neden kimse inanmıyor? Türkiye bina beton çöplüğüne dönüştürdü ler. Alt yapı baştan savma yapılmakta. Öle az bir olay sonrasında işi dine bağlamaktan anlamsız
  • Fatih 28.09.2023 22:38
    İnsanoğlu şükürsüz ve günahkarlığa battıkça ilahi ikaz da büyüyor. Depremler, seller, yangınlar, sosyal olaylar, psikolojik ve ekonomik çöküşler… Fe eyne tezhebun! Çokça muhasebe, muhakeme ve tevbe zamanıdır…
  • Fatih_Yavuz1453-1517 28.09.2023 22:00
    Adam canını bırakmış mötorun derdine düşmüş ALLAHU TE'ALA Islah etsin geçmiş olsun sana ve tüm vatandaşlara
  • takunya 28.09.2023 20:58
    balık lokanta larına bakın nerde bu imamınoğlu
  • Cihan 28.09.2023 20:55
    Allah Yardımcınız olsun İstanbul. Kendiniz istediniz. Ağlamak Nein.
Daha fazla yorum görüntüle