CHP yandaşlığı ile bilinen gazeteci Uğur Dündar'dan şaşırtan bir açıklama geldi. Dündar katıldığı bir televizyon programında MİT ve emniyet teşkilatının terörle mücadelesini övdü.

Türkiye yurt içi, sınır ve sınır ötesinde düzenlenen genel ve nokta operasyonlarla teröristlere ağır darbeler vururken terörün finans kaynakları da tek tek kesiliyor. Mehmetçik teröristleri, MİT ise sözde üst düzey yöneticileri tek tek avlıyor.

UĞUR DÜNDAR ŞAŞIRTTI

Yapılan operasyonlara muhalefetten herhangi bir destek gelmezken dün Ankara'da gerçekleştirilen bombalı eylemin konuşulduğu muhalif kanaldaki programda CHP yandaşı gazeteci Uğur Dündar'dan şaşırtan bir açıklama geldi.

"ÇOK İYİ NOKTA OPERASYONLAR YAPIYORLAR"

Sözcü TV'de canlı yayın programına konuk olan Dündar konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Haklarını teslim edelim. Gerek MİT gerekse Emniyet teşkilatı bir zamanlar ordumuzun bile giremediği Kuzey Irak topraklarında çok iyi nokta operasyonlar yapıyorlar. PKK'nın üst düzey kadrosunu bertaraf edecek eylemleri Suriye içlerine girerek nokta operasyonlarla gerçekleştiriyorlar. Bana göre şu an PKK marjinalize olmuş durumda.

"PKK ESKİ GÜCÜNDE OLSAYDI..."

Marjinalize olmasına da şu nedenle olasılık tanıyorum. Eğer eski PKK eski gücünde olsa bugünkü gibi bir eylemi hiçbir şekilde tasavvur etmezdi, planlamazdı.

Bugünkü eylem zamanlaması açısından mekân açısından son derece manidar ama tam beri intihar saldırısı yani o eylemi yapacak olan teröristlerin öleceklerini bile bile ve sonuç, ses getirecek bir eylem olmaktan öte bir durum ortaya çıkacağını bilerek giriştikleri bir eylemdir. 

Yorumlar 85 Yorum Var
  • ibrahim yıldırım 03.10.2023 10:03
    Ayşenur aplam gibi üzülüyor mu, yoksa kerhen kabul mü etmiş tam anlayamadım... Söze''kabul etmek lazım ki ''diye başlayınca üzülüyor gibi, konuştukça normalleşiyor gibi? Ama konuştuğu kanal bu işlerde bu tip yorumlara çok da müsaade etmez... Bir daha zor görür SZC ekranını
  • güzel ittifak 03.10.2023 09:15
    aman uğur dündar ayağına kurşun sıkıyorsun. chp liler sonra seni linç ederler . bu vatanı sevmek bu vatana sahip çıkmak , askere polise sahip çıkmak, olmadı bu işte. sezgin emmi gibi düşünürsen sana sahip çıkarlar. neyse boşver onları. aksine ben vatanımıda polisimide askerimide seviyom de de , bu vatana layık olmaya çalış.
  • Neco 03.10.2023 05:58
    Tamer denen yorumcu senin işine gelmedimi mit ten nokta operasyonlardan rahatsız mı oldun pkk lı itlerle Bi muhabbetin mi var sempatinmi var uğur Dündar gibi chp lı biri söyledi diyemi rahatsız oldun Ayşenur denen pkk sevicisi gibimi yorum yapsaydı o zaman hoşuna giderdi degilmi daha çok rahatsız olacaksınız sarı torbaları gördükçe Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun
  • Tamer 03.10.2023 01:18
    İşinize gelenleri söyleyince Uğur Dündar bile kıymetli oluyor
  • zafer gülten 03.10.2023 01:18
    Uğur Dündar ,İskenderun Soğukoluk gibi bir yerde fuhuş şebekelerinin üstüne gidip birçok fuhuş yatağını kapattırmış bir adam,ve bunun gibi çok icraatı var.yani vatanın ahlaki yapısına katkısı büyük bir adam,hakkı ödenemez.
Daha fazla yorum görüntüle