Yağmurun ardından CHP'nin başarısız belediyeciliği Esenyurt'ta da kendisini gösterdi. Belediyenin önlem almaması ve altyapıya yatırım yapılmaması sonucu ilçede dere taştı, istinat duvarı çöktü vatandaşlar çamur içinde kaldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'daki yağıştan Esenyurt da nasibini aldı. Ancak CHP'li belediyenin önlem almaması ve altyapıya yatırım yapılmaması sonucu ilçede dere taştı, istinat duvarı çöktü.

Yağmur sonrası ortaya tam bir CHP belediyeciliği çıktığını ifade eden AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Burçak Uygun vatandaşa rezillik yaşatan manzarayı sosyal medya hesabından paylaştı.

"CHP'NIN “ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR” BELEDİYECİLİĞİ"

Uygun  paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Esenyurt'ta CHP'nin “Çöp, Çamur, Çukur” belediyeciliğini hep birlikte yaşıyoruz.

‘Çözüldü’ denilen sorunlar, en büyük sorun olmaya devam ediyor.  İnanıyoruz ; 4,5 yıldır algılara yatırım yaptıkları kadar alt yapıya yatırım yapmayan  bu zihniyetten Esenyurt'ta kurtulmaya az kaldı.

Yorumlar 69 Yorum Var
  • meltim 03.10.2023 10:17
    bunu istanbullular istedi daha ne :)
  • bekir sağlam 03.10.2023 09:27
    Her şey çok güzel!
  • Koş sevim koş 03.10.2023 08:42
    Ekirem tatilde yine İstanbul'da olsa yağmur yağmazdı istanbul 100 kişiden 51 i bu adama oy verdi kendin kaşındın değişim yapılırken yetersiz aday seçilmez illa diğer partiye oy verin demiyorum ama mesele istanbulsa yönetimse Avrupa'da devlet yönetmekle aynı ha İstanbul ha devlet yönetiyon nüfus itibarıyla ha Avrupa'nın guccük devletlerini
  • güzel ittifak 03.10.2023 08:31
    gene söylüyorum bu zihniyetin türkiye derdi yok. bunlar yiyim içiyim yandaşıma peşkeş çekiyim. bu belediyecilik değil düpedüz hainliktir. güzelim istanbul yavaş yavaş yok ediliyor. uyanık ol istanbullu işi yapanı , işi bileni istanbulu seveni seç. tevfik göksu öz evladınız . doğru adamı seçerseniz , istanbul yeniden kalkınır.
  • aslı 03.10.2023 08:29
    oy verenler beter olsun ne beklıyordunuz kiii
Daha fazla yorum görüntüle