Antalya'nın Serik ilçesinde tur minibüsünün park halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Minibüsün kamyona ok gibi saplandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza gece saat 01.00 sıralarında D 400 kara yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Hamit Şahin idaresindeki 31 ZF 009 plakalı tur minibüsü, Akçaalan Mahallesi'nde yolun sağ tarafında park halinde bulunan 33 N 5063 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede henüz ismi belirlenemeyen 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi, yaralanan 9 kişi ise olay yerindeki müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi.

Kamyona ok gibi saplandı
Kaza anı çevredeki iş yerlerinden birinin kamerasına saniye saniye yansıdı. Park halindeki kamyona hızla gelen minibüsün arkadan çarptığı anlar kayda girdi.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • Cem 03.10.2023 16:12
    Bu kazanın sebebi turizm şoförleri izin kullanmadan uyku uyumadan günlük 20 saat den aşağıya çalışmayan yatağı döşeği arabanın arka bagajında bunun suçlusu bir gün dahi izin vermeyen dinlenmesine iş verenler denetim yapmayan devlet sadece trafik cezası kesmek görevi olan polisler şoförün hiç bir suçu yok 24 saat uçak iniyor şoförleri uyutmuyorlar denetimde olmayinc a hadi geçmiş olsun
  • Misafir 03.10.2023 11:11
    O beldenin valisi, kaymakamı, trafik şube müdürü hepsi bu suça ortaktır çevre yolunda tır kamyon nasıl park edebilir malesef bu ülkemizde heryerde görülen ve müdahale edilmeyen bir durum gidenler geri gelmiyor bundan sonra başka canlar gitmesin diye sert tedbirler alınmalıdır kurallara uyulmalıdır
  • doğrusu 03.10.2023 10:47
    avrupada bu kadar tır göremezsiniz kendileri taşımacılığı trenle deniz yoluyla hava yoluyla ağırlıklı olarak yaparlar tır üretimlerini gelişmekte olan ülkelere kaydırmışlar buralarda üretip bol bol satıyolar sonuçta bu kaçınılmaz özellikle de gece yola çıkıyolar sollarken hep sıkıntı
  • ☾ ☆ 03.10.2023 10:17
    Videoda minibüsün solundan başka bir araç aynı anda geçiyor.Muhtemelen sıkışmamak için hız yapıldı ikisi de yavaşlamayınca olan oldu.Üzücü bir durum.Allah rahmet eylesin.
  • Gerçeğin Sesi 03.10.2023 10:05
    Yolun ortasına park etmiş bir kamyon ve aşırı hızlı giden tur minibüsü, bu acı kazanın benzerleri ülkemizde sürekli oluyor. Neden önlem eğitim denetim yok.
Daha fazla yorum görüntüle