Fatih’te bir dükkanın satışı konusunda hisse anlaşmazlığı yaşayan taraflar, keşif için gelen bilirkişi heyetinin önünde silahlı çatışmaya girdi. Çatışmada 1’i ağır 3 kişi yaralanırken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün sabah saatlerinde Fatih Süleymaniye Mahallesi Ayşekadın Hamamı Sokak'ta bulunan bir iş yerinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, dükkan satışı konusunda hisse paylaşımı nedeniyle anlaşmazlık yaşayan taraflar mahkemeye başvurdu. Mahkeme tarafından dükkanların keşfi için bilirkişi atanmasına karar verildi. Dün bilirkişi heyeti dava konusu dükkanda çalışma yaparken, taraflar arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda çıkan çatışmada 3 kişi yaralandı. Çatışmaya karışan Üzeyir U. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, ayağından vurulan Erol S. ise olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Öte yandan, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan çatışma anında, vurulan ve yaralı olarak yere düşen Üzeyir U.’nun tekme ve yumruklarla saldırıya uğradığı görüldü.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • vatandaş 04.10.2023 11:53
    çözüm isteyen herkese silah verilsin, şimdikinden daha iyi güvenlik asayiş sağlanır,polise bile gerek kalmaz, adaletteki iş yükü de hafifler,topluma ülkeye huzur gelir...
  • Ruhi 04.10.2023 11:45
    Herkeste silah var e iş yahu
  • misafir 04.10.2023 11:08
    Devletin gücünü göstermesi için bu tür olaylar için şöyle bir çözüm olabilir: Özel eğitimli kask kameralı izbandut gibi polis ve asker birlikleri olmalı: Sokakta kavga edenleri taraf gözetmeksizin kemikleri kırılana kadar dövecek, silahlı çatışmaya girenleri ise anında infaz edecek!
  • Mustafa 04.10.2023 10:02
    Geçmişte terör ve magandalık doğuda güneydoğu yörelerinde idi. Şimdi o bölgelerde terör sıfırlanırken ;terör yüzünden göç eden bölge insanı bu alıştıkları hayat tarzını büyükşehirlerde devam ettiriyorlar. aşiret kültürü ile yetişen yada yetiştirilemeyen bireylerin kendini ispat etme dışavurumu bu olsa gerek...!
  • Silahlanma 04.10.2023 09:59
    Bireysel silahlanma ile ilgili İçişleri Bakanlığı ne yapmayı düşünüyor! Ortalık eşkiya, maganda dolu ülkemde.
Daha fazla yorum görüntüle