Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar "YPG/PKK terör örgütünün Suriye’de yuvalandığı alanlar, kamplar, tesisler, petrol kuyuları, haberleşme tesisleri, iletişim kuleleri vuruluyor." paylaşımını yaptı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bundan sonra PKK'nın Irak ve Suriye'deki tüm tesislerinin meşru hedef konumunda olduğunu belirterek, "3. taraflar uzak dursun" uyarısında bulunmuştu.

"ÖLÜMÜNE TAARRUZ DOKTRİNİ-2"

Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi, Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar operasyonu duyurarak "Ölümüne Taarruz Doktrini-2, YPG/PKK terör örgütünün Suriye’de yuvalandığı alanlar, kamplar, tesisler, petrol kuyuları, haberleşme tesisleri, iletişim kuleleri vuruluyor." paylaşımını yaptı.

ABD PKK İLE KAMIŞLI'DA ORTAK TABİKAT YAPMIŞTI

Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'nin silahlı eğitimlerini sürdüren ABD ordusu geçtiğimiz aylarda, Haseke ilinin kuzeydoğusundaki Kamışlı ilçesinde teröristlerle ortak silahlı tatbikat düzenlemişti.

Yorumlar 173 Yorum Var
  • İsmail 07.10.2023 13:08
    Hiç birsey kalmasın biran önce bitsin artık .
  • ABD Şeytan 07.10.2023 11:31
    ABD Incirlikten atılmadığı müddetçe hep böyle hain saldırıya uğrarız
  • yaz 07.10.2023 00:08
    onlar söndürdükçe vuralım kurtaramasınlar hiç bi şeyi
  • ppm 06.10.2023 17:25
    Arslan yürekli Hakan Fidan büyük işlerin ve muhafazakarların tamda arzuladığı bir komutandır maaşallah,tuttuğun altın olsun,cennetin en şahane yerinde ailenle birlikte yer almanı canı gönülden dilerim büyük dava insanımız,Allah ömrüne ömür katsın,iyi ki varsın !!!!!
  • Hasan 05.10.2023 23:44
    elektirik ve su altyapilarinida vurun halk artik ypgpkkya isyan etsin yetti artik onlarla beraber olanlar artik yasayamaz duruma gelmeli Turke kefen bicenin olumu korkunc olur hayali kurdistan olanin sonu kabristan olur siari ile hareket edilmelidir Allah zeval vermesin
Daha fazla yorum görüntüle