Prof. Dr. Celal Şengör, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları hakkında "İsrail-Hamas savaşı çıktığından beri en akıllı lafı Tayyip Erdoğan etti. Bu Amerikalı aptallar dünyanın en büyük uçak gemisiyle İsrail'in arkasındayız dedi. Ulan siz Ukrayna'da, Vietnamda, Asganistan'da çuvalladınız!" açıklamasını yaptı. 

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı da, Şengör'ün açıklamalarına, "Evet, doğru" diyerek katıldı. Ortaylı, "Ukrayna'da, Vietnamda, Asganistan'da çuvalladı. Cahil herifler" dedi. 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Başkan Erdoğan, ABD'nin İsrail'e uçak gemisi göndermesi ve ABD F-16'larının Türk SİHA'nı vurmasına tepki gösterdi.

Erdoğan,'' ABD uçak gemisini İsrail'e gönderiyor. Burada ne işi var? Ne yapmaya geliyor? Gelen uçak gemisiyle Gazze'yi vurarak indirerek ciddi katliamlara adım atacak. Bir şeyi açıklamak zorundayım. Suriye'de ABD'nin 20'den fazla üssü var. Suriye'de ABD üssünün ne işi var. 23 üs... Bütün bunları da bir değerlendirmek gerekmiyor mu? Ama Türkiye'nin bir insansız hava aracını ABD düşürüyor. İnsansız hava aracını ABD düşürürken bu Türkiye şu anda NATO'nun ortağı değil mi? Beraber değil mi? Bunu neyle izah edeceğiz? İşinize geldiği zaman ortak. ABD tüm terör örgütlülerini yetiştiriyor eğitiyor. Suriye'de bu bölgede olsun Ortadoğu'da olsun ortalığı kan gölüne çeviriyor. Bunları da görelim." diye tepkisini dile getirdi.

Yorumlar 62 Yorum Var
  • israil Yolcusu 14.10.2023 06:22
    Bütün piyonlar reise övgüler düzmeye başladığına göre reis doğru yöne koşuyor...
  • Kemel 13.10.2023 22:30
    Cahil hemde korkak kar iki milyon sivil insanları bombalanan icin Nükleer uçak gemisiyle geliyorlar birtek hedefleri var kendilerigibi düşünmeyen insanlığı kolelestirmek
  • Fatih61 12.10.2023 20:56
    Sanirsin buyuk tespit yapmislar..
  • Safir 12.10.2023 11:19
    "Cahil Herifler" kısmı ne kadar doğru. Bayıldım. Kısa ve net. Hakikaten Amerika'yı cahiller yönetiyor. Hemde siyonist maşası cahiller.
  • liman 12.10.2023 10:41
    Böylece natonun genişleme planıda çöp oldu
Daha fazla yorum görüntüle