Sözcü televizyonunda İsrail-Filistin çatışmasının tartışıldığı programda Tel-Aviv Üniversitesi Öğretim Üyesi Cohen Yanarocak canlı yayında İsrail'in katliamlarını savundu. Cohen Yanarocak, Batı medyası ve İsrail'in yalan propagandalarını dillendirdi ve "Bizim çocuğumuzu kesip biçeni biz kesip biçmeyelim mi?" sözlerini kullandı.

Sözcü TV'de Serap Belovacıklı tarafından yönetilen ve İsmail Saymaz ile Deniz Zeyrek'in de konuk olarak katıldığı programda büyük bir skandal yaşandı.

İsrail, Gazze'de sivil yerleşim yerlerini açık biçimde hedef alarak çocuk-kadın demeden katliama girişirken, ABD ve Batı ise tüm acımasızlıkları görmezden gelmeyi tercih ediyor.

YALAN PROPAGANDALARA SARILDI!

Sözcü TV yayınına konuk olarak alınan Tel-Aviv Üniversitesi Öğretim Üyesi Cohen Yanarocak da İsrail'in Filistin'e yönelik katliamını meşrulaştırmak için Batı medyasının dillendirdiği yalan propagandalara sarıldı.

"BİZ KESİP BİÇMEYELİM Mİ?"

Cohen Yanarocak, "Bize roket atana biz gül mü atalım? Bizim çocuğumuzu kesip biçeni biz kesip biçmeyelim mi?" gibi kan donduran ve acımasız zihniyeti gözler önüne seren ifadeler kullandı.

Yanarocak skandal sözlerin ardından yayından alınırken sosyal medyada kullanıcılar, "Böylesi bir isim nasıl yayına alınabiliyor" şeklinde tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde de; ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrailli çocukların kafalarının kesildiğine ilişkin görüntüleri gördüğünü iddia ettiği açıklaması Beyaz Saray tarafından açıkça yalanlanmıştı.

Yorumlar 92 Yorum Var
  • Hamza 13.10.2023 15:32
    türkiyede yaşayıp israil pasaportu taşıyan herkes irdelenmelidir ve siyonist olanların pasaportları iptal edilip malları devlet tarafından müsedere edilmelidir .eğer devlet bunu yapmıyorsa vatandaşları bu konuda serbest bırakmalıdır ben bu konuda devletimizden acilen adım atmasını bekliyorum.yoksaa iş bize kalmasın......
  • Ziya hoja 13.10.2023 15:04
    Fonlandigi siyonizmin borazanligini yapıyorlar ve bunlar milyonlarca kişiyi etkileyip oy yönlendirmesi yaptırabilir bu ülkede varın gerisinini düşünün
  • meraci83 13.10.2023 15:03
    Yazık! Gülüyoruz acınacak halimize. Bizim gibi görünüp te bizden olmayanlara yazıklar olsun. Aksi olsaydı o siyoniste açarlardı ağızlarını onu bin bir pişman ederlerdi.
  • Iyi yahudi 13.10.2023 14:44
    Dunyanin en iyi tescilli katili usrail devleti.
  • Basiret 13.10.2023 14:35
    Gavur nerede olursa olsun gavurdur.
Daha fazla yorum görüntüle