Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın destekleriyle çekilen "Son Akşam Yemeği" filminin galası Kanyon AVM'de gerçekleştirildi.Haber7 muahabiri Yavuz Selvi ve kameraman Mutlu Şahin'de bu önemli filmin galasını yakından takip etti. Film oyuncuları düşüncelerini Haber7 mikrofonuna anlattılar.


Nehir Gökdemir(Nigar): Hiç bitmesin istedim. Dönemi yaşamak hissetmek, çok başka histi. Herkes ruhunda Atatürk aşki ile oynadı. Çok güzel bir şey ortaya çıktı. Atatürk'ün döneminde yaşadığımı hissetmek çok başkaydı. 


Engin Şenkan(Ahir Usta):Ben böyle bir şeyi ömrüm boyunca beklemiştim.  Şimdiye kadar çekilmiş Atatürk filmlerinde çok ayrıcalıklı bir film.  Atatürk deyince savaş değil insanlık vardır. Onun değerini bilen insanların sayısının çoğalmasını canı gönülden istiyorum.  


Azra Aksu (Elif):  Çok mutlu oldum. İçim içime sığmadı.  Acayip heyecanlıyım şu anda.  İlk sahnemden çok etkilenmiştim.


Onur Tuna(Mustafa Kemal Atatürk):  Cumhuriyetin 100.yılına ithafen bir film gibi duruyor ancak elimizde çok küçük donelerle çok büyük hikaye anlatan bir film var. Bütün oyuncu arkadaşlarımızla bu hikayeyi okuyunca çok heyecanlandık.  Ve güzel bir iş çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. 


Yasemin Conka (Azize): Film, bir Cumhuriyet filmi. Hatırlayalım devam ettirelim.  Aslında ihtiyaç duyduğumuz güç biizm asil kanımızda mevcut.  Hikayesi çok güzel, bu hikayenin bir parçası olduğum için onur duyuyorum. 

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Kenan 24.10.2023 17:26
    Filmin şarkısı da Yalan, herşey yalan, olsun
  • Malesef... 24.10.2023 16:13
    @Dinarlı, tam isabet bir yorum. Peygamberlestirme ötesinde ilahlaştırma da var.1980 darbecileri "yeni ilahınız bu olacak" diye dayattılar. Her yere ismini koydular, köprü,sokak, cadde, okul, mahalle, stadyum, salon. Heykelkerini özellikle ilkokuldan üni.'ye kadar okullara büstünü , içine ve dışına koyma zorunluluğu .Sınıflar ve kamu kurumları odalarına resmini koyma zorunluluğu.
  • demirci 24.10.2023 15:50
    Yalancı tarihten,yalan rüzgarına devam...
  • m.a 24.10.2023 15:13
    tek gözlü dahinin tek dünyayı gören dehasına hayran ehl-i dünya...
  • Dinarlı Misafir 24.10.2023 15:09
    Hz İsa aleyhisselamın havari leri ile yediği son akşam yemeği filmini de yapmak bize kaldı desenize !!! Kime benzemeye çalıştığınıza bi bakın noel kutlama yılbaşı etpazarı derken tekrar haşır olurken de onlarla olacaksınız !!! Siz isa alhs son akşam yemeğine atıfla kendi zi onlara benzetmeye çalışıyorsunuz kendin ol papağanlığı bırak !!!!