İsrail'in savunmasız Filistinli sivillere zulmü bu gece tavan yaptı. 7 Ekim'den bu yana en şiddetli hava saldırılarını gerçekleştiren İsrail ordusu Gazze'ye binlerce ton bomba yağdırıyor.

İSRAİL İLETİŞİMİ KOPARDI!

Ölü sayısının 8 bine dayandığı bildirilirken, Filistin Telekomünikasyon Şirketi, Gazze Şeridi'nde sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetlerinin tamamen kesildiğini duyurmuştu.

Şirketten 20:00 sıralarında yapılan yazılı açıklamada, "Son bir saatteki yoğun bombardıman, Gazze'yi dış dünyaya bağlayan tüm uluslararası kanalları yok etti." ifadeleri kullanıldı.

GAZZE EN DEHŞETLİ GECEYİ YAŞARKEN, MİLYONLAR ELON MUSK'A ÇAĞRI YAPTI

Bu geceki vahşeti, dünyanın görmesini istemeyen Siyonist rejime karşı sosyal medyada ayağa kalkan kullanıcılar Starlink uydularıyla internet erişimi sağlayan SpaceX'in sahibi ABD'li milyarder Elon Musk'a çağrı yaptı. "Gazze'ye Starlink" (#starlinkforgaza) etiketi, Türkiye ve dünya gündeminde birinci sıraya oturdu.

 

 

 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • insan 28.10.2023 11:24
    bu nasıl vicdansızlık bu nasıl bi vahşet elektrik yok su yok iletişim kesik üzerine yağan bombalar bu soy kırım değide ney ey aydım geçinenler ey insan hakları ey ünesco ey çevreci geçinenler bunlar sizin eseriniz yuuuh size... thüüüü size,
  • Türk 28.10.2023 10:01
    Haydi Musk.. Göster delikanlılığını..
  • Kerem 28.10.2023 09:50
    bizim umudumuzn elon muska kalmışsa yerin dibine batalım
  • Tamam 28.10.2023 09:49
    Valla o zaman uydu atsaymış Araplar adam çalışmış bugünler için petrolü bile kesemedi Araplar bu Araplar uyuz bir it bile değil allahtan Atatürk diye bir lider gelmiş yoksa bizde bunlardan beter olurduk
  • m44 28.10.2023 09:10
    Gönder uydularını ne duruyorsun yoksa sendemi korkaksın elon
Daha fazla yorum görüntüle