"Türkiye, Suriye'de yeni bir kara ve hava operasyonuna mı hazırlanıyor?" sorusunu Haber7 Güvenlik Analisti Eray Güçlüer değerlendirdi.

Türkiye'nin sahip olduğu silahlar ile bölgede çok güçlü bir konuma geldiğini aktaran Güçlüer, "Artık hiçbir ülkenin Türkiye'ye karşı başarılı olması mümkün değil" dedi.

 

 

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Fatih 31.10.2023 00:29
    Türkiye geçekten potansiyel bir güç gençler eger olmasaydık şuanakadar saldırıları sizin milli güce ulaşmanızı beklemezler biz güçsüsüz onlarda dur türkiye toparlansın milli güçü e ulaşsın diye mi bekliyo zannediyorsunuz.
  • adı bende saklı 29.10.2023 17:17
    NÜKLEER BOMBAN VAR MI. Not: Bu bir soru değil.
  • Bünyamin Öztürk 29.10.2023 16:25
    Fatih yorum yapmışsın ama tersten yapmışsın. Eminim askerliğini bile yapmamışsındır. Nükleer kullanmayı ciklet çiğnemek falan zannediyorsun her halde. Sen bu muhabbeti git köyündeki kahvehanede yap, seni dinleyen çok olur.
  • HASAN 29.10.2023 16:16
    İsrail'le savaştığınız zaman anında notadan çıkarsınız Amerika sizin karşınıza gelir İngiltere ve Avrupa'da bunun içinde olur Türkiye'yi Paramparça ederler amaç da zaten bu Aman dikkat ne zaman çok güçlü oluruz Arayı çok açarız nükleer güç oluruz Ondan sonra bu dedikleriniz olabilir. Dünyada adaletin bayrakları Bir Tek Türkiye var Allah korusun Türkiye bütün dünyaya lazım
  • Misafir 29.10.2023 16:09
    Ne savaşı arladas atarimi oynuyosunuz siz ,ülkemde bir bebeğin ölmesi israil de bin israilin ölmesin den dsha beterdir ,savas rrıkmkılıç kalkanla olmuyor adamlar oturdugu yerden önce dümdüz ediyor sonra geliyor,ayrıca Türkiyenin atılan her bomba için her savunma için ayırcak mali gücü varmı önce ona da bir bakın derim ,
Daha fazla yorum görüntüle