Balık avı için dün gece, 'Alibey' ve 'Mehmet Kaptan' adlı 2 Türk balıkçı teknesi Kuşadası açıklarında denize ağ atıp, beklemeye başladı. Bekleyiş sırasında tekneleri akıntıyla Yunan kara sularına sürüklenen Türk balıkçılar, bir anda karşılarında Yunan Sahil Güvenlik ekibini gördü.

Yunan askeri, Türk balıkçılara Yunan kara sularında olduğunu söyledi. Yunan askeri, bağırıp uzun bir demir çubukla Türk balıkçı teknelerine vurdu.

O anları, Türk balıkçıları cep telefonuyla görüntüledi. Türk balıkçılar durumu telsizle, Türk Deniz Kuvvetleri'ne bildirdi. Yunan botu olay yerinden ayrılıp kısa süre sonra tekrar döndü. Balıkçılar, bu kez Yunan botundan tazyikli suyla kendilerine müdahale edildiğini belirtti. Ardından Yunan botu, Türk sularına girdi. Bunun üzerine Türk Sahil Güvenlik botu müdahale edip, önüne kattığı Yunan botunu Türk sularından çıkardı. O anlar da yine cep telefonuyla görüntülendi.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Kızıl Elma 30.10.2023 19:20
    İzmir'in karşında adamız gasp edilmiş vaziyette Yunan adası diyorlar birde utanmadan. Orası Türk adası.
  • Misak-ı Milli 30.10.2023 19:18
    Ah İsmet ah neler ettin bu ülkeye..
  • Ahıskalı 30.10.2023 19:13
    Yazları Yunan adalarına gidip duyurdugumuz yunanlilardan başka ne beklenir. Artık milli menfaatlerimizi sadece devletten değil tüm vatandaşlar olarak gozetmeliyiz. Yunan'a yağmurlu havada su verilmemeli
  • Serhan 30.10.2023 18:55
    Balıkçılara silah verilsin. Demir çubuğa karşılık 10 liralık mermi ikramında bulunsunlar. İyice azıttı sirtaki.
  • Kaplan 30.10.2023 18:38
    bu terbiyesiz saygısız yunan teknesini VURUP BATIRSAYDINIZ ya neyi beklediniz ki herkese hak ettiği dilden konuşacaksın ki hattini bilecek
Daha fazla yorum görüntüle