HABER7

Türkiye’den kaçarak Kıbrıs’a yerleşen eşcinsel modacı Barbaros Şansal, çirkin çıkışlarını sürdürüyor.

Milli ve manevi değerlere hakaret edip aşağılayan, mübarek Ramazan-ı Şerif ayı ve oruçla alay eden, ülkemizde yaşayan vatandaşlara “b…unda boğul Türkiye” diye küfreden, Erzincan için “leş ve keş yuvası” diyen terzi yamağı Barbaros Şansal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımıyla yine seviyesini belli etti.

Danslı, müzikli kutlama videosunu paylaşan Şansal, “Bizde böyle #Cumhuriyetten Vazgeçmeyiz” ifadesini kullandı. Kafkasya Marşı’ndan çalıntı İzmir Marşı’nın seslendirildiği 38 saniyelik video görüntüsünde Barbaros Şansal, “Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa” dediği esnada kameraya iğrenç bir el hareketi yaptı.

Şansal’a bazı takipçileri tepki gösterirken, Mustafa Kemal istismarcısı çevrelerden hiçbir tepki gelmemesi manidar karşılandı.

CHP'Lİ BAŞKAN DA ORADA

Barbaros Şansal'ın çirkin el işareti yaptığı 29 Ekim "eğlencesinde" Mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın da yer aldığı öne sürüldü. CHP'li Neşet Tarhan'ın Mustafa Kemal Paşa sözünün geçtiği esnada parmak sallayarak el hareketi yapan Barbaros Şansal ile birlikte eğlendiği görüntülere yansıdı.

EL HAREKETİNİ SONLANDIR

Şansal’ın çirkin hareketine yapılan eleştirilerden bazıları şöyle:

- Yaşa Mustafa Kemal Paşa derken o hareketi yapman hoş olmamış abi..

- Kutlamanız çok güzel ama el hareketi hiç olmamış

- Ağzınızda" yaşa Mustafa Kemal Paşa" ile el hareketininaynı anda olması olmamış

- Bu el hareketini sonlandırmalısın. Bir dost.

- Mustafa Kemal Paşa derken neden hareket çektiniz Sn. Şansal?

- İzmir Marşı da iyice gece klubü ve bar şarkısı sanilmaya başlandı. Atatürkü anlamanin yolu kafa güzelken barda İzmir Marşı soyleyerek ziplamaktan gecmiyor.

Yorumlar 106 Yorum Var
  • bir bilen 01.11.2023 19:47
    aynı mekandalar çünkü ilişkileri var. chp de bunu bilmeyen yoktur
  • ekrem 01.11.2023 19:46
    hem chp li olacak hemde normal hadi ordan adamlar akşamdan kalma bunlar bulundukları yerleride böyle yönetir ve batırırlar klasik chp li
  • Slck 01.11.2023 19:41
    İzmir marşı diye bir marş yok izmir marşı diye bize yutturulan marş “kafkas marşıdır
  • Kul insan 01.11.2023 19:19
    Soytarılar her zaman bi şekilde kendini belli eder. Kendini belli eden soytarılar belli. İnternet teknoloji iyi var kimlerin ne mal olduğunu görür olduk elhamdülillah.
  • Cihat 01.11.2023 19:18
    Yakın bir tarihte sizi yok etmek ile zevk alacağız, insan görünümlü aşağılıklar.
Daha fazla yorum görüntüle