Sultangazi'de iddiaya göre, yolda yürüyen bir kadını otomobiliyle takip eden ve sözlü tacizde bulunan kişi, kadının yardım istemesi üzerine çevredekiler tarafından darbedildi. O anlar cep telefonu kameralarına yansırken kişi, ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 08.30 sıralarında, Uğur Mumcu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, işe gitmek için evden çıkan bir kadın, yolda yürüdüğü sırada otomobil sürücüsü Nusret K., tarafından takip edildi. Kadını otomobiliyle dakikalarca takip eden Nusret K., zaman zaman sözlü tacizde de bulundu. Daha sonra kadının yardım istemesi üzerine, çevredeki vatandaşlar otomobilin önünü kesti. Vatandaşlar, otomobilden indirdikleri Nusret K.'yı tekme ve yumruklarla darbetti. Nusret K., ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Kadının Nusret K.'dan şikayetçi olduğu öğrenilirken, yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
 

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Köstebek 07.11.2023 15:47
    Hukuk yetersiz kalıyorsa halk kendi adalet dağıtır. Ayrıca ne alaka şeriat ülkesi değilmiş miş. Asıl şeriat olsa bu şekilde davranmaya yüreği yetmezdi. İslam tacizi iki taraf içinde uygular. Kadın bütün ziynetini açıp gezerken taciz olmuyor mu? Bir erkek donla gezse izin verilir mi? Üstelik örtünme Allah katında kadına emredilmiş. Ölçü İslam olmadığı sürece hepimiz ziyandayız
  • GAMLI BAYKUŞ 07.11.2023 15:42
    Çok güzel olmuş,ellerine sağlık kardeşlerimizin...
  • slm 07.11.2023 14:58
    SEYİTHAN denen g... zekalı cahil. Asıl şeriat hukuku olsaydı (1) Ağır cezasını bildiği için bu adam taciz edecek cesareti bulamazdı (2) Yargısız infaz yasak oldugu ve cezası oldugu için sokaktakiler bu adamı linç edemezdi. (3) Sadece kadının suçlamasıyla şahitler olmadan kimseye ceza verilemezdi. Daha fazlası da var ama anlamaya senin ne aklın yeter nede ahlakın yeter.
  • ABDUSSELAM 07.11.2023 14:26
    islam şeriatında kimse kafasına göre hüküm veremez . İSLAM HUKUKUN NE DERSE HAKİM ONU UYGULAR.
  • paşa 07.11.2023 13:56
    taciz ACİZin işidir.
Daha fazla yorum görüntüle