Beylikdüzü’nde bir lise öğrencisi sınıfta gürültü yaptığı gerekçesiyle edebiyat öğretmeni tarafından kitapla dövüldü. Öğrenci dayak esnasında “hocam” diye bağırırken, öğretmeni ise “hocam dedikçe vuracağım” demesi şoke etti. Olay sınıfta bulunan öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Olay, bu sabah Beylikdüzü birlik sanayi sitesi mesleki eğitim lisesinde meydana geldi. İddiaya göre, 9. sınıfta okuyan Yusuf E. gürültü yaptığı gerekçesiyle öğretmeni tarafından uyarıldı. Daha sonra öğretmeniyle tartışan öğrenci, yerine geçerek oturdu. Sinirine hakim olamayan edebiyat öğretmeni Mehmet E.B., Yusuf E.’nin yanına gelerek kitapla kafasına vurmaya başladı. Öğrenci, “hocam” diyerek durmasını istediği esnada ise öğretmen “daha çok vuracağım” diyerek kitapla vurmaya devam etti. Sınıfın içinde arkadaşlarının yanında darp edilen öğrenci ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
 

Öğrenci yakınları da öğretmeni darp etti

Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası öğrenci Yusuf E.’nin yakınları okula gelip öğretmen Mehmet E.B.’yi darp etti. İhbar sonrası olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Öğretmen Mehmet E.B hastaneye sevk edildi.
Öte yandan öğrencisine kitapla acımasızca defalarca kez vuran öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar 185 Yorum Var
  • Bence 10.11.2023 15:59
    Öğretmenin ellerine sağlık, bazı yeni nesil sanal zombilere ana baba büyük fark etmiyor. Terbiye saygı sıfır, onun için böyle anladıkları dilden lütfen.
  • alper 09.11.2023 19:28
    görevden atın bir daha gönemesin, bir sürü atama bekleyen insan var işini layıkıyla yapacak birisileri gelsin
  • Memoral 09.11.2023 09:45
    Vuramazsin sadece düşük not verebilir
  • Selami 08.11.2023 22:28
    Aşırı özgürlük bu hale getirdi eğitimi okulları ve toplumu. Medya günah keçisi öğretmeni ilan edince sorunu çözdük mü? tabi ki hayır . Eskiden de çok sıkıydı. Bir türlü ortasını bulamadık. Anne babalar çocuklarına edep terbiye vermeden okula topluma salmasın çocuklarını.
  • Semanur 08.11.2023 22:11
    Resmen şiddet eylemi başka birşey değil ne olursa olsun dövmek yerine disipline gönder okuldan uzaklaştırma alsın ailesini çağır.asla bu şekilde bi öğrenciye vurma hakkı yok.aynı zamanda öğretmene şiddet gösterilme hakkıda yok şiddetin her türlüsüne karşıyım!
Daha fazla yorum görüntüle