2018 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden İsmailağa camiasının önde gelen isimlerinden Abdülmetin Balkanlıoğlu'nun Kudüs ve yabancı ürün açıklamaları tekrar gündem oldu. Balkanlıoğlu, "Kola mı? Adı yerli yabancı zinhar... Arkadaşlar asla, burgerler, yabancı ürünler , yabancı kahveler, yabancı marka içecekler hepsinden tövbe edin. Yerliye hicret edin! Yazıklar olsun şimdi ya, arkadaşlar biraz delikanlı olun. Biraz milli damarlarınızı kabartın. Biraz masaya vurun. Sizin ülkenize hıyanet etmiş, tepenizden bomba yağdırmış şerefsizler topluluğunu saraylarında ağrılayan adilerin ürünlerini almayın. Yemeyin, içmeyin! Tepki verin biraz." açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar 124 Yorum Var
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 13.11.2023 11:50
    Abdülmetin Balkanlıoğlu hocamıza Allah gani gani rahmet eylesin.
  • Mehmet Er Almaya 13.11.2023 10:25
    İsraile bizim demir çelik BİR numara devlet boykot etsin Her zaman sözde kalır Bir an önce devlet el atması gerekiyor
  • Mehmet Er 12.11.2023 08:30
    Marketlerin de Katliamcı - İşgalci İsrail malları bulunmayan Tarım Kredi kooperatifi marketlerin sayısını lütfen arttırın, bir çok samimi müslüman, Vatansever vatandaş ilçelerden illere giderek Tarım Kredi kooperatifi marketlerin de alışveriş yapıyor.
  • Hakkı 12.11.2023 07:22
    Yorumlara bak daha bir kola almaktan vazgecemiyor yok devlet almasın ülkeye sokmasın mızmızlanma sizin gibilerden bir cacık olmaz vatan için mazlum için boğazını tutamayan olsa ne olur olmasa ne okur
  • Bay Y. 12.11.2023 07:01
    Kimse devlet yapmış diye o alçakların ürününü alarak,, işin içinden çıkacağını sanmasın, Herkes kendi ateşinde yanar, Bu sığ ve basit görüş kimseyi mahsum etmez daha çok çirkinleştirir, Zaten sattıkları ürün tüketenlere hatta,Müslümana faydalı değil zararın ta kendisi, şimdi gitsin,isteyen istediğini yapsın.
Daha fazla yorum görüntüle