İsrail askerleri 7 Ekim'de kendi yerleşim yerlerini bombaladıklarını kendi ağızlarıyla itiraf ediyor. İşte  7 Ekim günü yaşanan olayın ayrıntıları İsrail askerlerinin ağzından  geldi:  Bir asker bana ateş etmemi söyledi, çünkü orada terörist vardı. Ben de 'içeride siviller var mı?' diye sordum. Asker şöyle cevap verdi: 'Bilmiyorum, sadece ateş edin!' dedi. Makineli tüfek kullandık, her şeye ateş ettik. dedi. O anları anlatan Siyonist İsrail askeri yaşanan vahşetin resmen İsrail tarafından işlendiğini kabül ettiler...

 

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Vatandaş 28.11.2023 01:28
    İster inanın ister inanmayin. Birden bire galipken malup oldu. Görevine ihanet etti..
  • Vatandaş 28.11.2023 01:27
    Hitlere yahudileri yoketme görevi verildi. Ama o sonradan yahudilerle anlasti..gorevini yapmadi ve galipken mağlub oldu.
  • Misafir 27.11.2023 21:48
    Arkadaşlar Hitler de 2. Dünya savaşına katılan diğer müttefik ülke yöneticileri gibi Yahudiydi. Avrupa ve Asya'yı ateşe verip buralardaki Yahudilerin kalplerine korku salarak onları İsrail'e göç etmek zorunda bıraktılar. Tıpkı Rusya Ukrayna savaşı çıkarıp bölgedeki Yahudileri Kıbrıs'a göçe zorladıkları gibi.
  • HIDIR BUDUR 27.11.2023 21:09
    Gözü dönmüş ABD, emperyalizm ve İsrail politikacılarının " Armegedon, Vadedilmiş topraklar, Tanrıyı kıyamete zorlama, bir damla petrol bir bardak kandan değerlidir, silah baronları için dünyayı ateşe vermeleri" bir yanda, diğer yanda da “Allah bana yeter “ diyen imanlı Filistinli gençler.
  • tepki 27.11.2023 20:51
    isallah hitler gibi binlerce yeni kahraman dunya gelir bunlarin hepsini yakar keser yok eder ne degerli bir adammis hitler tanimasan da su an bile degerni cok iyi anladim
Daha fazla yorum görüntüle