Seçim dönemlerinde tutmayan tahminleriyle bilinen Avrasya Araştırma'nın eski Başkanı Kemal Özkiraz, İYİ Parti'nin anketlerde Kılıçdaroğlu'nu kazanamayacak, kendilerini ise ana muhalefet partisi olarak göstermesi karşılığında para teklifinde bulunduğunu iddia etti.

"DİKBAYIR'I İYİ TANIRIM"

Avrasya Araştırma'nın eski Başkanı Kemal Özkiraz, yaptığı açıklamalar ile İyi Parti'de kavganın fitilini iyice ateşledi.

İyi Parti’deki tartışmalara katılan Özkiraz, Dikbayır’ı çok iyi tanıdığını ve taciz suçlanası hariç hiçbir konuda ‘temiz’ bulmadığını söyledi. Özkiraz, siyasi partilerin anket şirketlerine elden, kayıt dışı para verilerek ısmarlama anketler yapıldığını söyledi.

ANKETLERDE YÜKSEK ÇIKMAK İÇİN PARA TEKLİFİ

Kendisine de İyi Parti’den daha önce böyle bir teklif geldiğini belirten Özkiraz şu ifadeleri kullandı:

İyi Parti bana böyle bir teklif yapmıştı. Hem de Ümit Dikbayır yapmıştı, Meral Akşener’in selamıyla. Ben bunu o dönem kabul etmedim hatta WhatsApp mesajıyla reddetmeyi tercih ettim ki, yarın benim anketlerimde istemedikleri sonuçlar çıkarsa ‘Kemal Özkiraz bizden para istedi’ diyemesinler diye.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • ekrem 28.11.2023 17:03
    proje 6+1 masanın tiyatroları bunların hepsi tv kanallarıda tiyatro ayrılmaları tiyatro birleşmeleri tiyatro yazarları tiyatro konuşmacıları tiyatro ee yuların sahibi işte o gerçek 13 katta o ne isterse onu söylerler kendi iradeleri mafiş kuklalar sizi
  • ömer 28.11.2023 16:39
    al birini vur birine, sonrası tufan
  • Mustafa 28.11.2023 16:15
    Peki kim birinci çıktı kim kimi kandırdı
  • istanbullu 28.11.2023 15:27
    ekremin dağıttığı paralarıda anlatın kardeş...
  • Hiç inanmadik 28.11.2023 15:24
    Burada anket şirketlerinin seçim anketlerinin ne kadar doğru ne kadar tarafsız olduğu bir kez daha ortada zaten hiçbir zaman anket şirketlerine inanmadik bundan sonrada inanmaya ağız işte delil zaten bütün seçimlerde anket şirketleri büyük çoğunluğu millet ittifaki taraftarı olunca anket sonuçlarında ortada
Daha fazla yorum görüntüle