Günlerdir Gazze'yi bombalayarak binlerce insanı katleden İsrail'in nüfusuyla ilgili bir analiz yapan Müstafi Amiral Cihat Yaycı, Türkiye için olası tehlikeye dikkat çekti. İsrail'in göç politikasını inceleyen Yaycı bir noktaya dikkat çekti. 

İSRAİL'İN NÜFUSU 3 KATA YAKIN ARTTI

Dünyada İsrail'den fazla göç alan bir ülke olmadığını söyleyen Yaycı, İsrail'in sadece Yahudileri kabul eden bir ülke olduğunu belirtti. İsrail yönetiminin tüm Yahudileri İsrail'de toplama planı olduğunu ifade eden Yaycı "doğum oranı da OECD ortalamasının iki katı. 1983'te 3.6 milyon olan İsrail nüfusu şu anda 10 milyon. Neredeyse 3 kata yakın artmış." dedi.

Türkiye'nin nüfusunun ise o tarihten bugüne kadar 1 kata bile yakın artmadığının altını çizen Yaycı "48 milyondan şu anda 80 milyon civarındayız. Aradaki farkı görebiliyor musunuz?" dedi. 

İsrail'in yüz ölçümünün 22 bin 145 kilometrekare olduğunu söyleyen Yaycı, bu toprağın büyük bir bölümünün ise çölden oluştuğuna dikkat çekerek İsrail'de kilometrekare başına 5000 kişi düştüğünü, bu oranın Türkiye'de ise 110 kişi olduğunu belirtti. 

TÜRKİYE İÇİN TEHLİKE

Bu durumda büyük bir tehlike oluştuğunu belirten Yaycı, "Şimdi bu devlet, bu yapıdaki bu anlayıştaki bir  bütün nüfusu buraya getirmek isteyen dünyada en genişlemeci devlet olan bu devletin mevcut topraklarıyla gelen nüfusu barındırabileceğini düşünüyor musunuz?" diye sordu. 

İsrail'in büyüme işgal etme planı olduğunu söyleyen Yaycı, Türkiye için büyük tehlikenin İsrail olduğunu belirterek "Tehlike büyük İsrail'dedir bunu görmek lazım. Bu bir kıvılcımdır ve Türkiye'nin 22 ili de bunun içerisindedir." şeklinde konuştu. 

Yorumlar 110 Yorum Var
  • süleyman atlı 30.11.2023 10:37
    bu harita yavuzun çaldıran savaşından sonra mısıra yürüdüğü ve fethettiği bölgenin haritası israiloğulları ta ozmanın hazımsızlığını yaşıyor
  • Çeçen muhafız 30.11.2023 10:25
    O kavim lanetli Dünyada fitne, fesat çıkarmada üzerlerine yok. Toplanmaları ve arz-ı mevud peşinde koşup ideallerini icra etmek için insan, çocuk, yaşlı, genç, çocuk, hayvan ne varsa yok etmeye asla tereddüt etmeden yok edip Dünyanın en elit kavmi biziz edası içindeler lakin enson yok olup gidecekler. Onları gargaç ağaçları dahi koruyamıyacak. Kuran-ı kerim de ayetle sabitir
  • oskartalı 30.11.2023 10:17
    bu anlatılanları artık herkes biliyor...Tedbir çoktan alınmaya başladı.Bu arada toplansınlar ki imhaları kolay olsun
  • mahmut 30.11.2023 09:59
    siz merak etmeyin hocam devlet herşeyin farkında.
  • İbrahim 30.11.2023 09:38
    Rahmetli erbakan ömrü boyunca bunu anlatmaya çalıştı ama kimse dinlemedi hatta alay ettiler dedigi hersey cikti ama yine kimse erbakan demisti demiyor
Daha fazla yorum görüntüle