Ataşehir’de başıboş sokak köpekleri aynı noktada farklı zamanlarda birçok kişiye saldırdı. Köpeklerin saldırısından arabanın üstüne çıkarak kaçmaya çalışan vatandaşların o ilginç anları ise çevredeki güvenlik kamerası yansıdı.

Olay, Ataşehir Yeni Çamlıca Mahallesinde bulunan özel bir sitede meydana geldi. Gruplar halinde dolaşan başıboş köpekler, vatandaşlara saldırarak korkuya neden oldu. Başıboş sokak köpekleri aynı noktada farklı zamanlarda birçok vatandaşa saldırdı. Köpeklerin saldırısına uğrayan vatandaşlar park halindeki bir aracın üzerine çıkarak kurtuldu. O anlar ise güvenlik kamerası yansıdı. Aracının tavanı ezilen site sakini Özgür Saraç ise köpekleri düzenli olarak beslediğini, köpeklerin şüphelenmedikleri kimseye saldırmayacağını ifade etti.

“Köpeklerin saldırdığı çok nadirdir, muhtemelen bir şey hissetmiştir”

Aracına çıkılan ve köpeklere baktığını ifade eden Özgür Saraç, “Bir ayda 2 sefer köpeklerden korkan arkadaşlar arabamın üzerine çıktılar. Kimsenin aklına gelmez arabanın üzerine çıkmak ama arkadaşlar nasıl aklına getirdi biz de bilmiyoruz. Köpeklerimiz sakin sakin yatarlar, kolay kolay kimseye saldırmazlar. Biz, 8 senedir hayvanlarla birlikteyiz. Köpeklerin saldırdığı çok nadirdir, muhtemelen bir şey hissetmiştir. Saldırma demeyelim sadece havlarlar, ısırmalarına şahit olmadık” dedi.

 

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Koray Pakdemir 11.12.2023 17:29
    Yabancıyı sokmuyor sokağı koruyorlar, cenabet mi kokuyordu neyse, hayvanların koku duyusu muazzam
  • mta 05.12.2023 12:39
    Başkasının arabasına neden çıkmıyorlar ilahi adalet bu arkadaşlara geçmiş olsun....
  • mta 05.12.2023 12:37
    ;)) eee besliyorsan arabanı da siper alanlara bir şey demeyeceksin aga....
  • bülent 05.12.2023 12:34
    Şehirlerde başı boş köpekler toplanmalı belediyeler ne iş yapıyor
  • beyinbedava 05.12.2023 12:15
    Meclisin bahçesinde başıboş köpek sürüleri gezse vekiller meclise gidip gelirken bizim yaşadığımız korkuyu yaşasa eminim ilk oturumda çözülürdü.
Daha fazla yorum görüntüle