Tekirdağ'da bir kadın ve köpeği başıboş bir pitbull'un saldırısına uğradı.

Tekirdağ’da başıboş pitbull'un saldırısına uğrayan kadın ve köpeği yaralandı.

Süleymanpaşa ilçesi Ertuğrul Mahallesi'nde köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkan Ayda İncekulak, bir anda tasmalı ve ağızlıksız bir pitbull köpeğinin saldırısına uğradı.

Israrlı bir şekilde kadına ve kucağındaki köpeğine saldıran pitbull, bir süre kadının kolu ve köpeğe asılı kaldı. Büyük korku yaşayan Ayda İncekulak’ın yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti.

Vatandaşlar kısa sürede pitbull köpeği uzaklaştırılırken, köpek saldırısına uğrayan kadın kucağındaki köpeğiyle yaralandı. Büyük panik geçiren Ayda İncekulak, kısa sürede polise başvurarak oradan hastaneye gitti.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Drachen 1 05.12.2023 19:10
    İnsan hayatı nedir ki birkaç Hayvansever için Çocuk ölmüş veya Yetişkin insanlar yaralanmış çok mu önemli yeterki sokaklar sahipsiz köpeklerle dolsun Çocuklar okula korkuyla gitsin yetişkinler arabaların üstüne çıkıp kendini korumaya çalışsın çok mu umurunda Hayvanseverlerin . Hayvanseverlerin çoğu zengin ama Hayvan Barınağı yapmak için tek kuruş harcamazlar sadece konuşurlar .
  • Fatih 05.12.2023 19:08
    Pitbull normal köpek değildir. İnsan yapımı yaratıktır. Isırdığı an çenesini kırsanız bırakmaz kopartır
  • Fatih 05.12.2023 19:05
    Pitbullun sahibine aynıdı “ne eksik ne de fazla” yaşatılmalı. Belki bu yaratığı beslemezler ya beni de ısırtırlarsa diye ama nerdeee
  • Misafir 05.12.2023 19:04
    Bu köpeklerden on tanesini hayvanseven dernekçilerin dernek salonuna salarım. Sevsinler de görelim.
  • Anadolunun Sesi 05.12.2023 19:01
    Başıboş köpeklerle ilgili görevini sorumluluğunu yerine getirmeyen vali kaymakam belediye başkanı derhal tutuklanıp görevlerine son verilsin bir basit köpek sorununu çözemiyorlarsa ne işe yarıyor bunlar
Daha fazla yorum görüntüle