Esenyurt’ta motosiklet sürücüsü, araçların arasından geçtiği sırada önce karşıya geçmeye çalışan yayaya ardından ise bir otomobile çarptı. Motosikletten düşerek yaralanan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırılırken o anlar gencin kamerasıyla anbean kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Motosikleti ile seyir halindeki genç, araçların arasından geçmeye çalışırken yoldan karşıya geçen yayaya çarptı.Çarpma sonrası dengesini kaybeden motosiklet sürücüsü, önündeki araca vurduktan sonra yere düştü. Yerde kalan genç acıyla bağırırken caddedeki vatandaşlar yardıma koştu.

ÇARPTIĞI YAYAYA HAKARET ETTİ

Yaralanan sürücünün yerde sağlık görevlilerini beklerken çarptığı kadın yaya ile ilgili "İnşallah geberir" deyip hakaret etmesi dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından genç, sedyeye bindirilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan o anlar ise motosiklet sürücüsünün kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarptı, "İnşallah geberir" deyip hakaret etti! İki şeridin arasından araçlara çok yakın bir şekilde ilerleyen motosiklet sürücüsü, önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına ardından da bir otomobile çarptı.
 

Yorumlar 62 Yorum Var
  • vatandaş 08.12.2023 18:03
    sübyancı kıza hava atıp ölümcül tehlikede sürüyor sonrada küçük kız vardı ayakları niyeti bozuk ne diye küçük kızı motoruna aldın çakal kadın hatalı fakat sen yürüyen katilsin fakat şaşırmam cinsine çekmişsin yüzde seksen ortak özellik
  • cengiz 08.12.2023 17:44
    Cakal hem suclu hem güclü utanmadan hakaret ediyor, Sen kalk motor sürüyorum diye zik zak yap deli deli arkandaki kizla hava atmaya kalk sonun böyle olur.
  • önce vatan 08.12.2023 17:43
    tarihin en büyük cezası emsal olacak şekilde verilsin
  • vatansever 08.12.2023 17:31
    şehir içinde nasıl o kadar hız yapıyorlar anlamak mümkün değil
  • e.d 08.12.2023 17:07
    suçlu olduğu halde kendi suçunu örtmeye çalışıp çarptığı kişiyi suçlamak nasıl bir zihniyet anlamadım kamerada görüntüleri ortada trafik kuralları ve yasada yaya geçidinden karşı yola dönmesi ve iki araç arası şerit ortasından motorsiklet kullananlara geçme hakkı varsa diyecek birşeyim yok .
Daha fazla yorum görüntüle