Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar, "CHP'nin kalesi" olarak bilinen İzmir'deki belediyecilik yerini eleştirdi. İzmir'in özellikle arka semtlerinin çok ihmal edildiğini belirten Dündar, şunları söyledi:

"İzmir, Cumhuriyetin kalesi olan bir kent. Maalesef belediyecilik açısından çok şanssız bir şehir. Sahili, kıyı şeridini, Alsancak'ı, Konak'ı çıkardığınız zaman arka semtleri çok ihmal edilmiş. Bugün genç bir belediye başkanı tümden kentsel değişime başlasa belki yaşamı boyunca belediye başkanı seçilmiş olsa dahi bitiremeyeceği kadar ağır bir tablo söz konusu."

Yorumlar 114 Yorum Var
  • Mehmet 09.12.2023 22:50
    Nurettin Sözen zamanını da gördüm, Hekimbaşı çöplüğünü ve patlamasını bile inkar ettiler. İlk defa solcu bir gazetecinin CHP yi eleştirdiğini okuyorum. Hayretler ...?
  • Gercekler 09.12.2023 16:47
    İzmir bu seçimde değişiklik yapacakmış kordonboyu ve etrafında kokan kanalizasyon kokusunun ruhuna oy verecekmis artık somut şeylere değil soyut şeylere oy vereceğiz diye tutturmuşlar ne diyelim laik demokratik sosyal hukuk devleti ruhuyla yaşayanlardan kanalizasyon kokusunun ruhuna oy vermekten başka şeyde beklenmez çok mu makara oldu bence az bile
  • hasan peltek 09.12.2023 15:00
    helal olsun kendi içlerinden birinin çıkıp kral çıplak demesi herşeyi gözler önüne seriyor bu sol cenaha izmir halkı bir ders vermesi lazım taze kana ihtiyaç var
  • ADEMOGLU 09.12.2023 14:57
    Chp zihniyetinde seckinlere hizmet vardir.Fakir edeniyatini iyi yapar,sesi gur cikar,
  • Adil 09.12.2023 13:43
    Izmirde CHP li belediye hizmet namına bir çivi bile çakmasa yine ona oy verirler. Malum zihniyet.
Daha fazla yorum görüntüle