HABER7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in cenazesine katılmış, sonrasında ise yerel seçim pazarlıkları doğrultusunda HDP kökenli DEM Parti’yi ziyaret etmişti. Özel'in aynı gün içinde hem şehit cenazesine gitmesi hem de terör destekçisi DEM Parti'yi ziyaret etmesi kamuoyu tarafından tepki toplarken bir tepki de Hukukçu Ersan Şen'den geldi.

"BU HALK SANDIKTA SANA HESABINI SORAR"

Sözcü TV'de yayınlanan Sokağın Sözü programında Ersan Şen, Özgür Özel'e çok sert sözlerle yüklendi. Özel'in şehit cenazesinden çıkıp terör örgütünü kınamayan, terör örgütüyle arasına mesafe koymayan DEM Parti ile güle oynaya görüşmeye gitmesinin açıklanabilir bir tarafı olmadığını ifade eden Şen, "Sen şehit cenazesinden çıkıp o partiye gidemezsin. O şehit nerede şehit olmuş? Irak'ın kuzeyinde. Kim için şehit olmuş bu millet için! HEDEP, DEM, HDP... Terör örgütüyle ilgili ne demiş kardeşim? Sandıkta hesaplaşacağız." dedi. 

"O GİTTİĞİN PARTİ TERÖR ÖRGÜTÜNÜ DESTEKLİYOR"

Özel'in halkın yüzde 85-90'ını bir kenara bıraktığını söyleyen Şen,"Kendi başına tabanından kopup gidiyorsun. O millet de bunu yutacak.. Şehit cenazesinden çıkıp orada güle oynayarak toplantı yapamazsın. Bu pozu veremezsin. Sandıkta göreceğiz. Bu halk sandıkta sana hesabını sorar." şeklinde konuştu. 

Özgür Özel'in gittiği partinin terör örgütünü desteklediğini belirten Şen, "İçim kan ağlıyor. O gittiğin parti o terör örgütünü destekliyor. Benim askerim, yiğidim şehit olmuş. Çıksın biri desin ki, 'Bu bir terör örgütüdür kınıyoruz. Hiçbiriyle ilgimiz yoktur. Adaletin bu örgüte yapması gereken neyse bu milletin yanındayız' desin." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 98 Yorum Var
  • Nebahat sahin 17.12.2023 01:35
    Sasirdim yıllardır chpkk yanyana gizli ıttifak nasıl salladık ama diyen mil.vekillleri her an beraberler görmemiş mi bu zamana kadar bunları da şimdi doğruları haykırıyor demek ki gözünü kapatmış sayın hukukcumuz bu gün e kadar olan bitene
  • pançetli 17.12.2023 01:10
    Aklı selim insanlarımıza var şükürler olsun
  • Veli 17.12.2023 01:02
    Adam doğru söylüyor dağılın beyler
  • zeki 17.12.2023 00:32
    özgür özel seni kınıyorum,,, teröre kınama yapmayanlaın elini sıkamazsın. seni şiddetli bir şekilde kınıyorum...
  • Dobraci izmir 17.12.2023 00:23
    HDP nin yüzde 9-10 oyu var diye CHP yalakalık yapıyor.
Daha fazla yorum görüntüle