Avukat Iyaz Çimen'in paylaştığı görüntüye göre, Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Muhammed Nur, vefat eden Göçer'in eşi Öznur Göçer'i, Çimen'in ofisinde ziyaret etti.

Ziyarette, Bakan Nur'un telefonla aradığı Somali Cumhurbaşkanı Mahmud, Göçer'le konuşarak taziyelerini iletti.

Mahmud, şunları kaydetti:

"Ben Somali Cumhurbaşkanıyım, Muhammed Hasan'ın babasıyım. Acınızı paylaşıyorum, başsağlığı diliyorum. Bütün kalbimiz sizlerle bunu bilmenizi istiyorum. Türkiye adaletine ve Türk adalet sistemine güvenimiz tamdır, saygımız da sonsuzdur. Her şey gerektiği gibi devam edecektir, bütün süreçler, bütün prosedürler. Ben sadece bir baba olarak size duygularımı, başsağlığı dileklerimi iletmek istedim. Ayrıca eşim de aynı duygularla ve aynı dileklerle dileklerini size iletmek istedi. Benim arama sebebim budur. Allah rahmet eylesin diyoruz ve onun için dua ettiğimizi bilmenizi istiyoruz."

Öznur Göçer de Mahmud'a teşekkür etti.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • misafir 19.12.2023 09:05
    birçok ülkede elektrikli bisiklet ve motor yolları ayrıdır. Bizde motor ile araç yolları aynı olduğu için, kusur devletindir.
  • Turan 19.12.2023 06:10
    Kurye kusurlu diyenler mazallah trafiğe çıkmayın birinin canına mal olmayın göz var izan var motor takip mesafesinde şerite giriyor araç mesafeyi korumuyor Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Dairesince araç asli kusurlu motor tali kusurlu haberiniz olsun
  • Metin 19.12.2023 02:46
    Kurye gitti eşi kurtuldu 2 ev çocuğuna güzel okullar tamam iş bitti.
  • bayırbucak 19.12.2023 01:40
    osmanlı sende yunan başkanının oğlu olsa motorcu sağa kırmış demezdin iki tafta siyasi görüşüne göre olayı yorumluyor.
  • Fettah Adıgüzel 18.12.2023 22:09
    Günlerdir Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu diye Chp ve sol medya algı operasyonu yaptı, oysa benim izlediğim görüntülerde asıl kabahatli olan malesef motorcu kurye’dir, hız sınırı yüksek uluslararası yolda birden yavaşlayıp sağ şeride geçemezsiniz. İnşALLAH geriye kalan 2 yetim evladına azda olsa geçinebilecek maddi olanaklar sağlanır
Daha fazla yorum görüntüle