Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun şehadet haberi, Sinop’un Boyabat ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.

ÇAĞATAY ERENOĞLU'NUN ŞEHADET HABERİNİ ALAN YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Sabah saatlerinde evli ve iki çocuk babası Erenoğlu'nun Yeşilyurt köyündeki babaevine gelen askeri ve mülki yetkililer, aileye şehadet haberini iletti.

Şehadet haberinin duyulmasının ardından Erenoğlu ailesinin yakınları ve mahalle sakinleri, evin önünde toplanarak aileye taziyelerini sundu.

Vali Mustafa Özarslan da şehadet haberinin verilmesinin ardından fenalaşan ve sağlık ekiplerince Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şehit ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

ŞEHİT ERENOĞLU GEÇTİĞİMİZ YIL PKK İLE YAŞANAN ÇATIŞMADA YARALANMIŞ

Bu arada şehit Erenoğlu'nun geçen yıl Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralandığı ve tedavisinin ardından tekrar görevine döndüğü öğrenildi.

ŞEHİDİN BABASI: HER ZAMAN "BEN ŞEHİT OLACAĞIM" DERDİ

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun şehadet arzusunu babası anlattı.

"3 gün önce görüştük. Her seferinde dilinde 'Ben şehit olacağım' derdi. Annesine, bana her zaman 'Ben şehit olacağım' derdi. Ve muradına erdi" 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Sinop Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz Boyabat ilçesi Yeşilyurt köyünden Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz." ifadesine yer verildi.

 

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Koca yusuf 24.12.2023 08:03
    Cenabı hak rahmetiyle muamele eylesin , mekanı cennet olsun inşallah.
  • Cafer 24.12.2023 02:10
    Rabbim şehitlik makamında derecesini yüce eylesin
  • Dava veya referandum 24.12.2023 01:48
    Ülkemizde meclisimiz ve birçok kurum ve kuruluşunda "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" yazısı görünur her yerde varmı o zaman millet olarak terör örgütünün uzantısı hdp(dem) yakın dost olan CHP ve terör örgütünün meclisteki uzantısı hdp (dem) başta Türkiye düşmanları aleyhine karar almayan AYM tamamen kapatılması için ya yetkililer dava açılmalı yada halkla referanduma gidilmeli
  • Millet vicdani icin 24.12.2023 00:15
    Bebek cocuk kadın yaşlı ve Mehmetçiği şehit eden kalleş terör örgütünün ve meclisteki uzantısının dostu olan CHP ve terör örgütleri ve meclisteki uzantılarının kaoatmamak için ısrar eden Türk İslam düşmanı hainlerin lehine kararlar vermekte ısrar eden AYM Yargıtay'ın izin başvurusuna dayanilarak ve yeni basvurularla vatan devlet millet hakkı için kapatılarak gercek yerli milli gelmeli
  • Vatandaş 24.12.2023 00:12
    Allah'ımızdan nacizane ben de ŞEHİTLİK istirham ediyorum ama hiçbir zaman anneme bu konuyu açıkça söylemedim, riya karıştırırım da niyetimi bozarım diye korktum. Hangisi acaba daha iyi diye kendime soruyorum şimdi. Bak rahmetli, nasipli şehidimiz alenen söylemiş, istemiş Allah'ımız da nasip etmiş. ????????????? Bilen varsa yazıversin.
Daha fazla yorum görüntüle