İstanbul'da polise mukavemet göstermek suçuyla tutuklanan şarkıcı Atilla Taş'ın hüküm giymesine sebep olan anların görüntüleri ortaya çıktı.

EŞİ ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Atilla Taş ve eşi, Beşiktaş'ta eğlendikleri barda iddiaya göre aşırı alkollü şekilde içeridekilere rahatsızlık verince dışarıya çıkarılmak istendi. Taş, işletmecilerle kavga etti. Olay yerine gelen polise de mukavemet gösterdiği öne sürülen Taş ve eşi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Taş tutuklanırken eşi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Şarkıcı Atilla Taş'ın karıştığı olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Taş ve eşinin barda yaşadığı tartışma, sokakta devam eden arbede ve polisin müdahalesi ile polis merkezinde yaşananlar görüntülere yansıdı.

Taş’ın polislere tekme atmaya çalıştığı ve üzerlerine yürüdüğü görüntülerde ortaya çıktı.

Yorumlar 117 Yorum Var
  • diloşcuk 26.12.2023 19:30
    Senin o ellerin kırılsın sayın taş
  • K.Fidan 24.12.2023 20:42
    “ Polise Kalkan El Devlette Kalkmıştır “
  • Kılınç 24.12.2023 20:24
    "Polis, kanun adamidir. Ona her zaman saygi gostermell ve itaat edilmelidir."
  • Gülfidan K. 24.12.2023 20:23
    Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adami, bir anne kadar sefkatli olmalidir. Polis, kanun adamidir. Ona her zaman saygi göstermeli ve itaat edilmelidir. Polise karisilmaz, vazifesini yaparken serbest birakilmalidir. Herkesin polisi kendi vicdanidir, fakat polis vicdan olmayanlarin kars/sindadir.
  • K.gülfidan 24.12.2023 20:07
    Almanyada polise bıçaklı saldırıda polis şahıs ı vurdu
Daha fazla yorum görüntüle