Haber7 - ÖZEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 12 kahraman Mehmetçik şehit oldu.

Saldırıyla ilgili Haber7 Özel Haber Editörü Nurullah Alpay’a açıklamalarda bulunan Güvenlik Uzmanı ve Emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, zamanlamanın manidar olduğunu kaydetti. Coşkun Başbuğ, saldırının normal bir saldırı olmadığını dile getirerek arkasındaki ülkeleri açıkladı.

Başbuğ, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Hemen akabinde başlayan harekatta çok sayıda terör örgütü elemanı etkisiz hale getirildi. Her ne kadar sayı 25 de olsa aslında sayı çok daha fazla.” ifadesinde bulundu.

"ASLA TESADÜF DEĞİL"

Zamanlamanın manidar olduğunu dile getiren Başbuğ, “Ben asla olayların tesadüf olmadığını hatırlatmak isterim. Bu işin arka planında Amerika’nın olduğunu özellikle altını çizerek vurgulamak isterim. Çünkü bu saldırı örgütün çapını, boyunu, cürmünü aşan işler. Burada bir istihbari bilgi ve askeri akıl var. O akıl da Amerika’nın aklı. Burada saldırıyı azmettiren Amerika ve asıl katil olarak yargılanması gereken devlet de o.” diye konuştu.

ARKASINDA İSRAİL DE VAR MI?

Saldırının Gazze ve Filistin’deki gelişmelerle ilişkilendirilebileceğini söyleyen Başbuğ, “Amerika’nın bölgede yürüttüğü faaliyetler ayyuka çıkmış durumda. Ancak Amerika bu faaliyetleri yürütürken tek başına değil küresel bir çeteyle hareket ediyor. O çetenin içerisinde İngiltere var, o çetenin içerisinde Almanya, Fransa ve daha bilinmedik birçok kripto devlet var. Buna bölgedeki Arap ülkelerinden bazıları da dahil. O nedenle bu saldırıyı Amerika’nın tek başına yaptığını söyleyemem. Bu doğru bir tespit olmaz. Burada bir küresel ve şeytani bir akıl işliyor.” dedi.

Yorumlar 125 Yorum Var
  • Arif Karahan 26.12.2023 19:39
    Devlet ipin ucu kime varırsa varsın bütün hedefleri imha etmelidir. Sonucu da dünyaya ilan etmelidir.
  • Davut 25.12.2023 16:20
    Evet küresel bir şeytani akıl var ve şeytan aklı hep kaybetmiştir.
  • Arif 25.12.2023 11:52
    Amerikan askerlerini sarı poşetlere doldurmak şart oldu.
  • Arif 25.12.2023 11:52
    Amerikan askerlerini sarı poşetlere doldurmak şart oldu.
  • Kayı boylu 25.12.2023 11:26
    Düşman belli abd neden açık ve net bu abd ye karşı biz harekete geçmiyoruz bu abd. ye ses çıkarmamak yarın tepemize binerler
Daha fazla yorum görüntüle