Sokak röportajı sırasında Türk ordusuna ve devletine hakaret eden şahıslar gözaltına alındı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk güvenlik güçlerine sosyal medyada hakarette bulunan hesapların incelendiğini duyurdu.

Yerlikaya ayrıca, Mehmetçik aleyhinde söylemlerde bulunarak hakaret eden B.T., S.Y.G., N.K. ve F.G. isimli şüphelilerin yakalandığını bildirdi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yerlikaya, “İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda dijital platformlarda yayınlanmak üzere çekim yapan, Ordumuz ve Askerlerimiz aleyhinde söylemlerde bulunarak hakaret eden B.T., S.Y.G., N.K. ve F.G. isimli şüpheliler yakalandı ve adli makamlara sevk edildi. Emniyet ve Jandarma Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıklarımızca; Kahraman Ordumuza, Askerimize dil uzatan, hakaret eden 57 hesap hakkında inceleme başlatıldı. Halkımızın arasına nifak tohumları ekmeye çalışan, terörü öven, milli ve manevi değerlerimize hakaret edenler hukuk önünde hesap vermeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 459 Yorum Var
  • Ceryancı 28.12.2023 00:36
    Emniyet birimlerini kutluyorum.İbb ve bakırköy belediyesinin yerine getirmesi gereken görevi onlar icra etmişler.. "Sokak köpekleri son zamanlarda tehlike arzetmeye başladı birçok vatandaşımıza saldırdılar ve onları isirdilar"...!!! Bu yüzden toplanıp kısırlaştirilmali olmuyorsa itlaf edilmeli..
  • Ankara 27.12.2023 16:54
    Vatandaşlıktan çıkarılsınlar. Yular takdıracakları sahiplerinin yanına defolup gitsinler. Sıfatlar hep eşgal zaten tipe bak. Bu ülkede aldıkları nefes bile haram bunlara.
  • Ankara 27.12.2023 16:54
    Vatandaşlıktan çıkarılsınlar. Yular takdıracakları sahiplerinin yanına defolup gitsinler. Sıfatlar hep eşgal zaten tipe bak. Bu ülkede aldıkları nefes bile haram bunlara.
  • Beyoğlu 27.12.2023 00:58
    Bu hain tipler.. bu mübarek toprağa ayak basmasın.. Savcılar hakimler lütfen nasip etmeyin bu teröristlere bu cennet vatanı...
  • Osmanbey 27.12.2023 00:55
    Şerefli Türk devletine dil uzatanın vatandaşlığını iptal edip sınırdışına sürün gitsinler.. Kimi savunuyorsa oraya gönderin
Daha fazla yorum görüntüle