Fatih Altaylı Ankara’da ve İstanbul’da sokakları ‘Kahrolsun PKK’ sözleri ile inleten on binlerce kişiye iftira atarak "şerefsizler" dedi.

Cuma ve cumartesi günü art arda gelen şehit haberleri ile Türkiye yasa boğuldu. Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerimiz şehit oldu. 

TÜRKİYE SİYANİST İSRAİL'E VE PKK'YA KARŞI MEYDANLARA İNDİ

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda sivil toplum kuruluşu, Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit olan 12 askerimiz ve Siyonist İsrail'in soykırım yaptığı Gazze için İstanbul ve Ankara başta olmak üzere pek çok ilde yürüyüşler düzenledi. Yürüyüşe katılan on binler, PKK terörünü ve İsrail'in saldırılarını lanetledi. Söz konusu eylemlerde; Refah Sınır Kapısı’nın açılması için Mısır'a çağrı yapılarak, ABD’nin hem İsrail’i hem PKK’yı donatmasına atıfta bulunularak Türkiye’nin toprak bütünlüğüne ve birliğine dair sloganlar atıldı.

ALTAYLI AÇIKÇA HAKARET ETTİ: ŞEREFSİZLER

Başkent ve mega kentte sokaklar, ‘Kahrolsun PKK kahrolsun İsrail’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ile inlerken, Fatih Altaylı YouTube kanalından yaptığı yayında Gazze için düzenlenen yürüyüşte yer alan vatandaşların, hafta sonu hayatını kaybeden 12 şehide üzülmediklerini ve askerler için yürümediklerini ileri sürerek hakaret etti.

Yorumlar 351 Yorum Var
  • Gülfidan 27.12.2023 06:22
    Bir Bak tarihe, Türk'e baş kaldıranların SONU NE OLMUS!"
  • G.K 27.12.2023 06:06
    "Vatan Sevgisi İmandandır" Muhammed (S.a.v )
  • Kılınç 27.12.2023 05:58
    Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım Adam mı diye
  • G.K 27.12.2023 05:56
    Kilise kralı zat akıllı ol , aklını alırız şizofren Asparagas
  • Fidan 27.12.2023 04:17
    Sizin renginiz belli olsun, gerisini bukalemun olanlar düşünsün .
Daha fazla yorum görüntüle