Doğuş Grubu ve Bilgili Holding'in ortak girişimi olan Galataport İstanbul, büyük bir skandalla gündeme geldi.

Bugün ailesiyle birlikte Galataport'a giden yazar Mehmet Dinç, soykırıma uğrayan mazlum Filistinlilerle dayanışma adına kefiye taktığı için giriş kısmında görevli güvenlik personeli tarafından içeriye alınmadı. 

SKANDAL ENGELLEMEYE TEPKİ

Dinç'in beraberindeki arkadaşı, yapılan zorbalığın "tamamen faşizm" olduğunu belirtti.

"YAPILANIN İNSANLARI BOMBALAMAKTAN FARKI YOK"

Yapılan saygısızlığa tepki gösteren Dinç'in arkadaşı, "Gerekirse boykot edilsin Galataport. Ha insanları bombalamışsın, ha burada uzantılığını yapıyorsun." ifadelerini kullandı.

GALATAPORT YÖNETİMİ UZUN MÜCADELENİN ARDINDAN GERİ ADIM ATTI

Ailesiyle birlikte kapıda bekletilen Dinç, aldıkları yasa dışı emir doğrultusunda zorluk çıkaran güvenlik elemanlarıyla yaşanan uzun bir münakaşanın sonrasında Galataport'a giriş yapabildi.

Yorumlar 204 Yorum Var
  • uyanın 23.02.2024 09:11
    simdi bunlar ekonomik tedbir kapsaminda ticari faaliyetlerinin tokezlememesi icin geri vites yapip yanlis anlasilma diye aciklama da yapar, ama niyetleri belli olmus,
  • Okur 28.12.2023 13:58
    Binlerce kişi kefiye takıp galataport a gidelim bizede aynı seymi yapacak bakalim
  • Taner 28.12.2023 13:22
    Abd ve itrail simgili bayrakli bir kıyafet, aksesuar olsa onlara birsey demezler.ipin ucunu tutanı bulun ,nerden kimden talimat almış.Valilik ve iç işleri bakanlığı acil incelemesi lazim,gereyini yapması lazım
  • Taras 27.12.2023 19:08
    Gerekli adli işlemin yapılması lazım. Bekliyoruz.
  • Hale Eralp 27.12.2023 13:45
    Çok utandım memleketim adına. O güvenlik görevlisi muhakkak kendi başına karar vermemiştir kefiyeli kişinin içeri alınmayacağına. Ona talimat verilmiştir. Çok yazık., siyonist güçlere hizmet edenlere.
Daha fazla yorum görüntüle