İstanbul'da "Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" yürüyüşü sonrasında, Kelime-i Tevhid Bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk atan provokatör Ege Akersoy tutuklanmıştı.

IRKÇI SALDIRGAN O GÜZERGAHTA NE ARIYORDU?

Sabah saatlerinde yürüyüşten dağılanların geçtiği güzergahta ne yaptığı bilinmeyen ve aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi 4. sınıf elektrik elektronik mühendisliği bölümü öğrencisi olan ırkçı saldırgan, Türkiye kamuoyunun büyük tepkisini toplamıştı.

Kelime-i Tevhid bayrağı taşıdığı için saldırıya uğrayan Aydemir A Haber'e konuştu:

"Orada bayrak satıyorlardı, bayrak aldım. Üzerinde ‘La ilahe illallah Muhammedun Rasullullah’ yazıyordu. Geldi genç çocuk ‘sen Türk değil misin, Arap seviciliği yapıyorsun’ diyerek burnuma vurdu. Ben ne yaptıysam Allah rızası için yaptım."

Yorumlar 141 Yorum Var
  • Tual 04.01.2024 23:10
    Biz müslüman Türkleriz herzamanda kelimeyi şaadet getiririz saldırgan genç demekki hiç bir dini bilgisi yok bayragınıda taşırız evimizede asarız bizim dilimiz türkçe dinimiz İslam dini dini kitabımız kuranı kerim bu saldırgan genç kuranı kerimi hiçmi okumamış
  • Vatandaş 04.01.2024 13:16
    Ceza kanunu derhal derhal değişmeli, ne küçük ne büyük suçun cezası yok bu nasıl bir sistem ya elini kolunu sallayan istediği suçu işliyor kimse hesap sormuyor..
  • Vatandaş 04.01.2024 13:13
    Yumruğu yiyeni değil atanı sorgulayın, tevhid bizim tevhidimiz, biz müslümanız ha herkes değildir o kendini ilgilendirir, sağa sola kimsenin saldırması akilalir gibi değil kimsin sen kelimei tevhid ne demek bihaber kara cahillerle dolu ülke yazık
  • Bedri 03.01.2024 15:52
    Yüzde yirmilik imansız ırkçı olimpos seviciler yüzde seksen müslümana saldırıp kafa tutuyor sabrımızı fazla zorlamasınlar sonra akrabaları ermenistan ve rumların yanına sığınmak zorunda kalırlar artık günah bizden gitti
  • Koli 03.01.2024 13:25
    Az imanlı olabiliriz ama aciz hiç değiliz! Susuyorsak uysal koyun sanmasınlar! Yeri gelir Aslan avcısı Hz.Hamza gibi nice İslam yiğitleri gibi şehadeti göze alırız! Dünyayı da bırakıp göçeriz Elhamdulillah!
Daha fazla yorum görüntüle