CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) liyakatsizlikte kendi rekorunu kırıyor. İstanbullular için büyük zaafiyet oluşturan mevcut durum Türkiye'nin en büyük şehrini her geçen gün daha kötü bir duruma sürüklüyor.

Son olarak, Küçükçekmece Sefaköy'de bulunan Beşyol metrobüs durağına inşa edilen üst geçit atılan yanlış adımlar nedeniyle yarım kaldı. 

E-5 trafiğini kilitleyen Beşyol üst geçit inşaatında hesap hataları sonucu metrobüs yoluna üst geçidin ayağının dikilmesi, hem metrobüs yolculuklarını hemde sivil araç geçişlerini adeta durma noktasına getirdi.

Hata sebebiyle metrobüs yolu tahrip oldu, üst geçit ikinci kez yapılmak zorunda kaldı.

Yorumlar 94 Yorum Var
  • Adn 04.01.2024 20:11
    İsrafı bitirdik hizmeti getirdik diye afiş asmışlar, hizmeti bitirdik , israfın alasını getirdik demeleri lazım.
  • Fettah Adıgüzel 04.01.2024 16:16
    Eko’nun hizmeti ancak bu kadar olur, şaşırdıkmı hayır sadece çok güldük
  • Arif 04.01.2024 13:35
    Bilerek yapılmadan bahsedenler uydu haritasından durağın olduğu yere iyice bakın. Yolun etrafında binalar var yol genişletilecek durumda değil. Ya E5 te şerit daraltacaklar yada yan yolları daraltacaklar. Beceriksizler yolun ortasına ayak dikmeyi becermiş. Beceriksizlikleri ortaya çıkıncada bilerek yaptık diye sıvamaya çalışmışlar.
  • Misafir 03.01.2024 12:52
    Yahu hangi yanlış hesaptan bahsediyorsun bilerek yaptılar, nasıl haber yapıyorsun ALLAH aşkına.
  • Vatandas 03.01.2024 12:50
    PKK / YPG lilere bol hizmet veren CHP malesef istanbullulari unuttu ne demisti Her sey cok güzel olacak sloganlariyla oy aldi ve iste sonuc. Millete degil zillete hizmet eden bi Parti oldu CHP Partisi. M.Kemal Atatürk bu gün canlansa yemin ederim hepinizi dar agacinda sallar dünyaya nispet olsun diye.
Daha fazla yorum görüntüle