TKP'li Fatih Maçoğlu, CHP'nin kalesi olarak nitelendirilen Kadıköy'den belediye başkan adayı olunca CHP'yi korkusu sardı. CHP tarafından fonlanan Halk Tv'de Maçoğlu'na operasyon düzenlendi.

Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için sürpriz bir karar aldı. TKP'li isim seçimlerde Tunceli'den değil CHP'nin kalelerinden biri olan Kadıköy'den belediye başkan adayı olacağını açıkladı.

BİR DÖVMEDİKLERİ KALDI

'Komünist Başkan' olarak anılan Maçoğlu'nun Kadıköy kararı CHP tarafından tepkiyle karşılandı. CHP yandaşı Halk Tv'ye konuk olarak çıkan Maçoğlu, canlı yayında CHP yandaşı gazeteciler tarafından adeta sorguya çekildi. 

AK Parti'ye karşı değil, CHP'ye karşı yarışmakla ve muhalefetin oylarını bölmekle suçlanan Maçoğlu, programda çok sayıda eleştiriye maruz kaldı. Maçoğlu'na adeta operasyon çekilen programda CHP yanlısı Şirin Payzın, Barış Terkoğlu ve Seyhan Avşar, hesap sordu.

O anlarda gazetecilerin kızgın yüz ifadeleri ise dikkatlerden kaçmadı. 

Yorumlar 143 Yorum Var
  • corcimel 09.01.2024 21:22
    birbirlerinden farkı yok CHPKKK
  • HIDIR BUDUR 09.01.2024 21:14
    Telaş başladı, kumdan kalalerini biri gelip yıkacak korkusu. Altlarındakı halıyı çekecek diye paniklediler..
  • Ayse 09.01.2024 21:11
    Macoglu Kadiköyde kazanacak. Bunu gören Imamoglugiller baskan Macogluna operasyön cekiuyorlar. Aleviler CHP den biktigi icin CHP ye oy vermeyecek...
  • İstanbullu 09.01.2024 21:07
    Şimdiki beceriksiz İstanbullumu sizin korkunuz maçoglu gerçek solcu bidonun İngiliz’in sizin gibi emperiyalistlerin adamı mandacı değil
  • Cahil Birisi 09.01.2024 19:57
    Yiyin birbirinizi...
Daha fazla yorum görüntüle