CHP'nin Bursa Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. Bozbey, yerli ve milli elektrikli otomobil TOGG'un fabrikası'nın Bursa'ya yapılmasının yanlış olduğunu söyledi.

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7.com Yazarı Mehmet Acet'in de yer aldığı canlı yayına konuk olan CHP'nin adayı Mustafa Bozbey, TOGG fabrikasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TOGG FABRİKASINI BURSA'DA İSTEMEDİ

Mehmet Acet, Bozbey'e "Gemlik'teki TOGG fabrikasına gittiniz mi?" sorunu yöneltti. Bozbey de, "TOGG fabrikasının planlarını gördüm, yerini de biliyorum. Ama içini gezmedim. Çünkü bizi almıyorlar. TOGG yatırım olarak güzeldir, Türkiye açısından doğru bir yatırım olabilir. Ancak yeri konusunda hala soru işaretlerim var. Bütün yatırımları bir kente yüklerseniz o kentte sorunları artırmaya başlarsınız." dedi.

Acet araya girerek, "Bursa'ya yapılmamalı mıydı?" diye sordu. Bozbey şunları söyledi:

Evet, başka bir yerde olabilirdi. Yine yapılmalıydı. Kentlerde oluşan atıkların Marmara Denizi'ni ne hale getirdiğini hepimiz gördük. Türkiye de gördü. Bir müsilaj sorunu yaşadık. Bu müsilaj sorununun yüzde 70'i evsel atıklardan yüzde 30'unun sanayi atıklarından oluştuğunu biliyoruz.

Yorumlar 212 Yorum Var
  • Vatandaş 13.01.2024 01:10
    Hangi hizmeti istemiş desteklemişler ki bunu da istesinler ..hiç bir şeyi istemeyen zihniyetin nasıl hizmet edemeyecegini de gördük 4 senedir ,artık yeter..
  • HIDIR BUDUR 11.01.2024 22:55
    Soruyu şöyle sorsaydınız iyi olmaz mıydı? " TOGG'un eksozundan damıtılmış rakı da çıkacak" deseydiniz cevap nasıl olurdu acaba?
  • Vatandaş ! 11.01.2024 20:06
    KOÇ gurubu Türkiye'de sıkıntı çıksın diye "BÜTÜN TUŞLARA" basıyor !
  • Vatandaş ! 11.01.2024 20:04
    Mesele Buırsa değil sen hala anlamadın mı ? FRANSA da üretilmiyor ya ! SIKINTI Büyük !
  • ismail_59 11.01.2024 19:55
    Togg yerine rakı Fabrikası yapılsaidi bayram yapardı, bu tür zihniyetle daha çok geriye gideriz değil Uzaya!
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek