Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Eminönü'nde vatandaşlarla sohbet etti, esnaf ziyareti yaptı.

Eminönü'ndeki Mısır Çarşısı ve Çiçek Pazarı esnafını ziyaret eden Kurum, burada vatandaşlarla bir araya geldi, fotoğraf çektirdi.

Bir vatandaşın kentsel dönüşümle ilgili sorusu üzerine Kurum, vatandaşlara bu konuda her türlü desteği vereceklerini, mülkiyet problemlerini çözeceklerini belirterek, "Olması gereken her yerde riskli binaların dönüşümünü sağlayacağız." dedi.

Kurum, başka bir vatandaşın yıkımın ardından kentsel dönüşüm için bekletilen arsasıyla ilgili sorununu anlatması üzerine de "Nisan'da kurtulacağız. Biz Beykoz'da bakanlığımız nezdinde ne eksik varsa ne yapılması gereken iş varsa hepsini yaptık, bitirdik. İnşallah şimdi Büyükşehir'de de 1 Nisan sabahı kalan işleri yapacağız." diye konuştu.

Kurum'a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan da eşlik etti.

GÜCÜMÜZÜ NEREDEN Mİ ALIYORUZ?

Öte yandan Kurum sosyal medya hesabından bir vatandaş ile arasında geçen diyaloğu paylaştı.

Murat Kurum'un "Güzümüzü nereden mi alıyoruz?" notunu düştüğü görüntülerde yaşlı bir kadın cebinden Başkan Erdoğan'ın fotoğrafını çıkararak, "İnsan sevdiğinin resmini taşır. Onun için kuzum işiniz rast gelsin. Bizim milletimize vatanımıza kim kıymet veriyorsa bizim canımız ciğerimiz" dediği duyuldu.

 

Yorumlar 34 Yorum Var
  • YUNUS ASLAN 13.01.2024 12:08
    TC Vatandaşına! Bir karın ağrın var herhalde! Cumhur ittifakı hiçbir zaman popülist davranmadı. Biraz vicdan!
  • Misafir 13.01.2024 11:12
    Bu adam da vizyon,,,çalışkanlık,,,vede alçak gönüllük var,,önce ist ibb başkanı olur, sonrada cumhurun başkanı olur,,,inşeallah,,,
  • aha 13.01.2024 10:38
    kaderde sıkıntı çekmek varsa iyi insanlarla bir olup sıkıntılarla mücadele etmek daha kolaydır.
  • Ay yıldız 1453 13.01.2024 09:42
    Geçen dönem de imansızoğlu seçimi kazanamazdı ama dış güçlerin desteğiyle yapmış olduğu hainliklerle oyunlarla seçimi almış oldular devletimizin ve AK Parti'nin bu seçimlerde geçen seçimlerdeki yanlışa düşmeyin iütfen yapacakları hainlikleri ifşa ediniz durdurunuz lütfen gereğini yapınız yazık istanbul'u soydular ülkemize yazık halkımıza yazık YÜCE ALLAH'IN ,laneti üzerlerine olsun
  • Gezgin 13.01.2024 09:37
    Oy verdiniz çekin cefasını hiç acımıyorum size
Daha fazla yorum görüntüle