Ünlü oyuncu Halil Ergün, Şişli’de aracıyla seyir halindeyken ayağı gaz pedalına sıkışınca direksiyon hakimiyetini kaybederek yan şeritteki bir araca çarptı, ardından aracıyla kaldırıma çıktı. Ünlü oyuncunun yaşadığı kaza anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Şişli Halaskargazi Caddesi’nde geçtiğimiz aylarda meydana gelen kazada, sabah saatlerinde evinden çıkan ünlü oyuncu Halil Ergün, aracıyla ilerlemeye başladı. O esnada ünlü oyuncu, ayağı gaz pedalına sıkışınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce yan şeritteki araca çarpan Ergün, daha sonra ise aracıyla kaldırıma çıktı.
Kazanın ardından ünlü oyuncu da çevredekiler de ölümden dönerken, şans eseri kimse yaralanmadı. Kazanın şokuyla aracından inen Ergün, çevresindekilere uzun süre kazanın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Yaşanan kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kazanın ardından gelen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu
 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • MACKALI 61 13.01.2024 15:20
    Bu kazaz asla Ölümcül degil.Hatta yaralanma bile olmaz görüldügü kadari ile.Ayrica kimin DINGILINDA bu kaza oda ayri bir kaza.!
  • Selim can 13.01.2024 15:17
    Asıl etraftaki insanlar ölğmden dönmüş.! O mesafede kendine bişey olmaz zaten.! Böyle son model bi araçta gaz pedalina sıkışma olayını anlamadım.! Fren yerine gaza basmışsa tamam..
  • güneyli 13.01.2024 14:41
    Bunun günahı çok anladınız.
  • Bir Türk 13.01.2024 14:33
    Bu adamı hiç sevemedim nedense, sıkışmaya gelince artık ihtiyarlamış araç kullanmasın artık gitsin domates biber eksin
  • misafir 13.01.2024 13:03
    he he öyle olmustur alkol testinden göz muhanesinden bir baslandan bakalim hangi hastalik cikacak
Daha fazla yorum görüntüle