Karabük’ün yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, karayolları ekipleri küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karabük’te kar yağışı başladı. Karabük-Bartın karayolu 1030 rakımlı Ahmetusta mevkiinde etkili olan kar yağışı ile birlikte doğa beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler zor anlar yaşarken, karayolları ekipleri bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Bartın istikametine seyir halinde olan bir tır dorsesinin kayganlaşan yolda zikzak çizdiği ve bariyere çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Karabük istikametine seyir halinde olan arazi aracında da sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki kanala düşmesi sonucu maddi hasar oluştu.
Öte yandan Safranbolu merkezde de kar yağışı etkili olmaya başladı.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • samimi 13.01.2024 18:23
    Kis lastikleri yok.Isvecte otobus söförlugu yaptim yillarca ,hemde cok daha fazla karla köy yollarinda rahat gidebiliyordum.
  • ali arıcı 13.01.2024 18:20
    dorsede kar lastiği yok
  • Yusuf 13.01.2024 18:19
    Adam gayet başarılı Yağmurlu hava da bile kayar o derse frene baktıkça Dorse yana kaydıkça freni bırakmış olması gerekeni yapmış
  • Drachen 1 13.01.2024 17:56
    Bunun Cahillikle veya Cesaretle ilgisi yok , Ekmek parası için canını tehlikeye atan bir kişi sadece esas sorumlu Kara Yolları yağış başladığında gerekli çalışmalar yapılsa böyle bir olay yaşanmaz bu arada Trafik Polislerini de unutmamak lazım anında bu yolda önlem almaları gerekirdi . Bu yola çıkışları denetleseler sorun biter .
  • dede korkut 13.01.2024 17:33
    cehalet cesareti
Daha fazla yorum görüntüle