CHP destekçisi Zülfü Livaneli'nin 31 Mart darbe teşebbüsüne atıf yaparak "Ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak" sözlerinin ardından CHP'li İmamoğlu’nun elini tutarak, “Hareket ordusunun kazanacağına ben inanıyorum.” ifadelerini kullanması büyük tepki çekti.

Maltepe Belediyesi’nin yayın organı olan İstasyon Dergisi, üçüncü yılını bir törenle kutladı. “Yüzyılın Aydınlık Yüzleri” adı altında düzenlenen gecede 20 kişi ödüle layık görüldü.

Ödül törenini canlı yayınlayan CHP'nin fonladığı Halk TV'de skandal açıklamalara imza atıldı.

Muhalif kişiliği ile bilinen sanatçı Zülfü Livaneli İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu katıldığı programda, 31 Mart'ta yapılacak seçimleri işaret ederet 31 Mart darbe teşebbüsüne atıfta bulundu.

"YA GERİCİ ORDULAR YA HAREKET ORDUSU..."

Livaneli, şu ifadeleri kullandı:

“31 Mart, tarih kaydığı için aynı gün değil gerçi ama yine de sembolik 31 Mart… Yerel seçimlerde ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak."

Cumhur İttifakı destekçilerine yönelik gericiler ifadesini kullanan Zülfü Livaneli, ardından İmamoğlu’nun elini tutarak, “Hareket ordusunun kazanacağına ben inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 653 Yorum Var
  • İbrahim 17.01.2024 11:27
    Terbiye ve ahlak yoksunu yazıklar olsun sana sanatçı dediğin böyle tipler senin gibi düşünmeyenler ya gericidir ya yobazdır sorsan bunlar Aydın
  • 1453 K.Badur 15.01.2024 15:23
    Kendini dev aynasında gören,güya aydın geçinen sanatçı müsveddesi, tahammüllünüz yok sizin gibi düşünmeyenlere asıl gerici ve yobaz sizsiniz,ne hayrınız oldu şu memlekete, bölücülük yapmaktan başka.
  • Kriptolara Dİkkat 15.01.2024 14:20
    Şeriat olsa Müslümanlara böyle cesurca saldırabilirmiydi ? sadece bir soru..!
  • Raif yasar 15.01.2024 13:17
    Yazıklar olsun birde sanatcıyım diyor tam bir örgüt
  • Atakan 15.01.2024 12:43
    Kuyruk acın var dimi Livaneli . Yıllar önce reise karşı bi halt elde edemedin şimdi sallama zamanı
Daha fazla yorum görüntüle