Türkiye, şehit olan 9 kahraman vatan evladına ağlarken, CHP’li İBB’nin tahsis ettiği salonda sempozyum adı altında yapılan programda terör destekçisi DEM (HEDEP) Milletvekili Adalet Kaya teröristbaşı Öcalan propagandası yaptı.

Ekrem İmamoğlu’nun yönettiği İBB’ye ait Gazhane Tesisleri’nde yapılan programda Abdullah Öcalan ve PKK propagandası yapılırken konuşmalara hiçbir şekilde müdahale edilmedi

İBB'ye ait Müze Gazhane'de "Mor Dayanışma" adı altında terör propagandasının yapıldığı bir etkinlik organize edildi. Bu organizasyona HDP/DEM'li vekil Adalet Kaya da katıldı.

Adalet Kaya, konuşmasında terör örgütü elebaşı Öcalan'a özgürlük isterken bebek katilinin hapiste tutulmasını "hukuksuzluk" olarak nitelendirdi. Daha da ileri gitmekten çekinmeyen DEM Parti Milletvekili Adalet Kaya, “Abdullah Öcalan’ın üzerinde 25 yıldır tecrit var. Bir kişiye göre yapılmış hukuk sistemi yüzüden. Ortadoğuya barışı getirecek en önemli aktör Öcalan’dır.”  ifadelerini kullandı.

Terör örgütünün sözcülüğüne de soyunan Kaya, Türk ordusu tarafından düzenlenen harekatlarda etkisiz hale getirilen teröristler için duyduğu üzüntüsünü de dile getirmekten çekinmedi.

Ekrem İmamoğlu'nun, "sanat, bilim ve etkinlik alanı" olarak açılışını yaptığı Müze Gazhane gelinen noktada terör örgütlerinin özgürce propaganda yapabildiği bir sahneye döntüşmüş durumda.

Yorumlar 279 Yorum Var
  • Metin Güner 15.01.2024 20:39
    Abd 32 senedir Iraka Demokrasi getirecek...!!!!! Sizin gibi maşalar olduğu sürece İnsanlık Ölür...
  • Avşaroğlu 15.01.2024 17:10
    Savcılarımız uyuyor mu? Devletimiz bu AYM'yi nasıl halledecek? Bu AYM üyeleri hakkında terör örgütü uzantısı partiyi koruyup kollamaktan dava açılamaz mı? Bunlar görevden alınıp haklarında gerekli işlemler yapılamaz mı? Yerlerine vatansever, yerli ve milli ve de sadece hukukçu üyeler atanamaz mı? Bir çaresizlik içerisinde miyiz? Ben zannetmiyorum. Bu dediklerim yapılabilir.
  • Yiğido SİVAS 15.01.2024 16:52
    Müslümanın milliyim vatanseverim deyipte bunlara oy veripte iş başına getirenlerin ALLAH bin türlü belalarını versin şehitlerimizin kanlarında BOĞULSUNLAR
  • ismail. 15.01.2024 16:51
    Bu kravatlı mecliste olduğu sürece terör bitmez.
  • Şahin Çetin 15.01.2024 16:15
    Şehit cenazesinden kovulan chpkk Eş Başkanı Özük Özel, pkk siyasi uzantısı Hedep -Dem Parti Eş Genel Başkanları ile CHPkk Genel Merkezi'nde 11 Ocak tarihinde bir araya geldi.CHP'ye İstanbul'da iş birliği ziyaretinde, Hedep - dem'i kırmızı halıyla karşılama skandalı unutulmayacak, binlerce kez yazıklar olsun. Türk milleti sizi affetmeyecek.
Daha fazla yorum görüntüle