22-23 Aralık 2023'te peş peşe verdiğimiz 12 şehidin acısı, Türkiye'nin yüreğini yakarken yine aynı bölgeden acı haber geldi. 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 12 Ocak'ta Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir askeri üs bölgesine sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 9 Mehmetçiğin şehit olduğunu açıkladı.

Türkiye şehitlerinin yasını tutarken, eli kanlı terör örgütünün hain saldırılarına sessiz kalan ünlüler kamuoyunun tepkisini topluyor.

Türkiye'ye düşman ve rakip devletler tarafından kontrol edilen "taşeron terör örgütü" PKK'nın, ülkemizi hedef alan saldırılarına yönelik 5. kol faaliyeti araçlarından biri olan kültür-sanat camiasındaki bazı isimler, planlı bir şekilde ya sessiz kaldı yada hedef saptırarak terörü kollama yoluna gitti.

BAZI ÜNLÜLER BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE TERÖRLE MÜCADELEYİ SEKTEYE UĞRATMAK İÇİN ÇABA GÖSTERİYOR

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu "Haftanın Raporu" programına konuk olan Doç. Dr. Oğuzhan Bilgin, canlı yayında şehitlerimize sessiz kalan sanatçılara tepki gösterdi.

Popüler kültüre hükmeden sanat camiasının terör örgütü PKK'yı meşrulaştırmaya ve kollamaya çabaladığını anlatan Bilgin, terörle mücadelenin çok fazla boyutunun olduğunu belirterek, askeri mücadele, istihbari mücadele, siyasi mücadele, kültürel mücadele ve ideolojik mücadelenin koordineli bir şekilde yürütülmesinin gerekliliğinin altını çizdi.

İŞTE O ÜNLÜLERİN KULLANDIĞI KARA PROPAGANDA ÇEŞİTLERİ

Ülkemizdeki bazı ünlülerin, bölücü terör örgütü PKK'nın kanlı terör saldırısından sonra sessiz kaldığına değinen Bilgin, PKK'ya değil, Türk devletine öfke kusan ünlülerin etki ajanlığı faaliyeti gerçekleştirdiğini vurguladı.

Bilgin'in konuyla ilgili tespitleri şöyle:

"Bakın şehitlerimiz oldu. PKK'nın terör saldırısında bulunmasından sonra birçok ünlü ya sessiz kaldı bazı ünlüler de sosyal medyadan paylaşımlar yaptılar. Önce öfkeli bir dil kullanıyorlar. Zannediyorsunuz ki PKK'ya öfke kusacaklar. Hayır. Öfkenin adresine bakıyorsunuz PKK değil, Türk devletine öfke kusuyorlar. 'Evlatlarımızın orada ne işi var. Böyle şey mi olur. Oraya mı gönderilir. Hep bu ailelerden çocuklar...' Birçoğu da dezenformasyona dayalı bilgilerle Türkiye'nin kamuoyunda PKK'ya mücadelede azmini kırmaya, kararlılığını eksiltmeye ve bir yılgınlık halini oluşturmaya yönelik bir etki ajanlığı faaliyeti var. Yani bu kültürel mücadele boyutunu da hiç es geçmemek lazım..."

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Davetçi 15.01.2024 11:00
    Güven sarsıldı. İçerdekilere bir şey yapılmazsa o zaman ne işin var orada adama demezler mi?
  • TC.Kılınç 15.01.2024 10:54
    İçimizdeki, rotarici , lionscu ,mason yani yahudi ve siyonistlerin maşaları : sanatçı-aydın-YAZAR-gazeteci -futbolcu adı altında bu ülkede yaşarlar. Fakat haçlı-siyonist projelerine ve eylemlerine hiç sesleri çıkmaz...Ey millet uyan...
  • siverekli şakir 15.01.2024 10:34
    bu kanı bozukları tesbit edip yakalayıp sanatçılık belgelerini ellerinden alıp çok sevdikleri apo amcalarının selo dayılarının yanlarına kalıcı şekilde göndereceksin.
  • uyanışLL 15.01.2024 10:12
    BU ALÇAKLAR SANATÇI DİYENLERE DE YAZIKLAR OLSUN. ÇÜNKÜ abd TERÖRİST ÖRGÜTÜNÜ KURARKEN BUNUN MEDYA TERÖRİSTİİNİ PATRON TERÖRİSTİNİ SİYASETÇİ TERÖRİSTİNİ SANATÇİ TERÖRİSTİNİ SİVİL TOPLU ERÖRİSTİNİ DE HAZIRLIYOR Kİ ELİ SİLAHLI TERMÖRİSET GÜZELELME YAPIP GAFilleri Ahmakalrı kandırmak için. bu itler de bu tür etrörist guruhu.
  • Çiçek 15.01.2024 10:08
    HDP şimdi olmuş DEM kaçırıp zorla katil yapacak çocuk. bulamıyor askerimizi polisimizi oldurten HAİNLER Sizinde siraniz gelecek ALLAHİN İzniyle
Daha fazla yorum görüntüle