DEM Parti eş başkanları ile CHP Lideri Özgür Özel arasında yapılan görüşmelerde, terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmasının konuşulduğu ortaya çıktı.

11 Ocak'ta DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i parti genel merkezinde ziyaret etmiş ve ziyaret sonrası liderler ortak basın toplantısı düzenlenmişti. Görüşmeden ne konuşulduğuna ilişkin DEM Parti Eş Başkan Yardımcısı Tayip Temel'in sözleri kirli pazarlığı adeta ortaya döktü.

Temel, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen görüşmede asıl konunun 31 Mart yerel seçimler olmadığını itiraf ederek “CHP ile görüşme aslında bir iade-i ziyaretti. Biliyorsunuz Genel Başkanları Özgür Özel, partimizi ziyaret etmişti. Biz de bu çerçevede bir ziyaret gerçekleştirdik. Bugün şüphesiz, Kürt sorunu, Kürt sorununa yönelik CHP’nin ve genel olarak muhalefetin yaklaşımı, tecrite ve tecritin aslında çözüm önündeki engelleyici rolüne dair tartışmalar yürütüldü. Bizim gündemimizde bu vardı. Kayyum siyaseti buna bağlı olarak hukuk dışı uygulamalar, Can Atalay durumu ve içeride olan yüzlerce arkadaşımızın durumunu esas olarak siyasi gündem çerçevesinde yürütüldü. Seçim başlığı ise bu konulardan sadece biriydi” dedi.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Ada 15.01.2024 17:05
    Türkün toresi uygulanirsa bunlar var olmaz.... Batı kanunu hain bedler
  • Pala Remzi 15.01.2024 16:54
    Yuh abi yuh artık bu CHP ye oy verenleree
  • Bayram 15.01.2024 16:47
    Kürt sorunu yok bu ülkede pkk sorunu var,her gün biriniz bir gün hepiniz cehennemi boylayacaksınız inşallah.
  • Avşaroğlu 15.01.2024 16:39
    CHP ve DEM (HADEMP) derhal kapatılmalı. Özgür Özel de içeri tıkılmalı. Diğerlerine ne yapılması gerektiğini söylemeye gerek var mı?
  • Hilal 15.01.2024 16:39
    Yokmu bı Allah kulu bunları katledecek muzurun bozgunculuk yapanların dinimizce katlı vaciptir
Daha fazla yorum görüntüle