Irak ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan teröristlere yönelik operasyonlar aralıksız sürüyor. Geçtiğimiz gün açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 24 terör hedefinin daha imha edildiğini duyurmuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK/YPG/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirirken, bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, tünel, mühimmat/malzeme deposu, ikmal malzemeleri ve terör örgütü tarafından gelir elde etmek maksatlı kullanılan tesisleri de bir bir imha ediyor. 

TERÖR ÖRGÜTÜ ŞOKTA: 1 MİLYAR DOLARLIK KAYIP VAR

Öte yandan TSK tarafından vurulan tesislerin son hali ortaya çıkmaya başladı.

Tam 7 kez bombalanan Suriye'nin Haseke ilinde bulunan PKK/YPG kontrolündeki Suvediye gaz sahası tamamen yanarken terör örgütünün bölgedeki sözde yöneticisi Akid Abdul Mecid şu itirafta bulundu:

"Elektrik ve gaz üretimi tamamen durdu. İlk aşamada 1 milyar dolarlık kayıp var. Tesisin tekrardan faaliyete geçmesi ayları bulacak." 

Yorumlar 71 Yorum Var
  • hucum 18.01.2024 10:34
    saldırılar devam etmeli bu hain ,emperyalist işbirlikçi teröristlerin canlara derinden yanmalı,sarsıcı ve yokedici hamleler devam etmeli kahraman ordumuz a tam destek!
  • gakko 17.01.2024 15:28
    Provokatör müsün Türk ordusu hiçbir zaman sivilleri öldürmez kuralı ve genel ekleri vardır kadınlar çocuk ve yaşlı ya aman dileyene silah Çekmez Hazreti Ali'nin yüzüne tüküren kafire neden kılıcı indirmediğini duymadınmı terör yuvasının taşında taş omuzunda baş bırakmazMehmetcik
  • Hakan 17.01.2024 13:09
    Boş birakmayin. Hiç beklemeden acil 100bin askerle sinir hatti boyunca her köy işgal edilmeli. Bütün ypg yrg pkk chp bölücü örgüt destekçileri sivil halk hepsi dahili etkisiz hale getirilmeli çünkü hepsi potansiyel terorist
  • ziyaretçi 17.01.2024 13:08
    Meclistekiler de bu dağlardan inmedi mi hep resimleri var
  • Hüseyin- 17.01.2024 13:02
    Konusmak gümüs,susmak altin.Fazla konusmayin,simarmayin.
Daha fazla yorum görüntüle