Suriye’nin kuzeyini işgal eden PKK’lı teröristler Türkiye sınırına yakın bölgede hendek kazarken A Haber ekipleri tarafından görüntülendi. Bölgede yaşananları aktaran A Haber Muhabiri Barış Türel, Kamışlı bölgesinin örgütün finansman kaynağı açısından çok önemli olduğunun altını çizerken "Teröristler bu hendek kazma işlemini rejim bayrağı altında gerçekleştiriyor." ifadelerini kullandı.

Hem Suriye'nin hem de Irak'ın kuzeyine yönelik operasyonlar aralıksız olarak sürüyor. Hem TSK hem MİT nokta operasyonlarla hedefleri imha ediyor. A Haber Mardin'in Nusaybin ilçesinde haber nöbetini sürdürüyor. Nusaybin'in hemen karşısında PKK'nın işgali altında olan Kamışlı yer alıyor.

PKK'lı hainlerin çukur kazmaya başladığı anları aktaran A Haber Muhabiri Barış Türel şu ifadeleri kullandı:

HAİNLER HENDEK KAZDI

3 terörist hendek kazıyorlar. Bulunduğumuz bölge Kamışlı örgüt için çok önemli ve kritik bir nokta. Bu nokta özellikle MİT ve TSK tarafından hedef alınıyor. Terör örgütünün finansman sağladığı bu bölgede çok sayıda yer imha edildi.

REJİM BAYRAĞI ALTINDA YAPILIYOR

Kamışlı'da terör örgütü petrol ve uyuşturucu satarak kaynak sağlıyor. Burada hendek kazılıyor şu an. Teröristler bu hendek kazma işlemini rejim bayrağı altında gerçekleştiriyor.

 

 

Yorumlar 107 Yorum Var
  • Mehmet 17.01.2024 14:11
    Vurun ozaman ne bekliyoruz
  • Rize 17.01.2024 13:56
    Vurun pkk lıları
  • yaşar 17.01.2024 13:55
    Burasi Hedef degilmiydi,Neden Vurulmaz
  • türk insan 17.01.2024 13:46
    kendi mezarlarını kazarlar
  • Mehmet 17.01.2024 13:46
    Kendi mezarini kazıyor.
Daha fazla yorum görüntüle