Beykoz TEM otoyolunda sürücüsünün makas attığı bir otomobil kazaya yol açtı, 7 araç birbirine girdi. İstanbul Beykoz’da meydana gelen kazada trafiğin aktığı dakikalarda çok sayıda araç hızla giderken, bir araç makas atarak gelip diğer araçlara çarparak zincirleme kazaya sebebiyet veriyor. Olay anı bir yolcu otobüsünden görüntülenirken, yolcu otobüsünün de son anda kazaya karışmaktan kurtulduğu da görülüyor.

Yorumlar 93 Yorum Var
  • Türkiye 17.01.2024 18:12
    Valla idam idam idam şart
  • Vatan 17.01.2024 17:15
    Böyle şımarıklara anlayacağı şekilde ceza verilmeli ki akıllansın ne hikmetse kanunlarda hukukta bu şımarıklara çalışıyor onları koruyor ,kolluyor.hukuk ve kanunlar garibanlar için var gariban bu simarikligi yapamaz iyi kötü bir arabası vardır gözü gibi kollar,bütün kurallara uyar.
  • samimi 17.01.2024 17:15
    Alkollu suruculerin arabalarina el konulsun .Ömur boyuda ehliyetine el konulsun.Terörden farki yok.
  • vatan sever 17.01.2024 16:27
    Ceza kanununda suç aleti diye bir kavram var ve el konur. Eğer bir insan müsveddesi de makas atıyorsa, trafiği durdurup drift yapıyorsa suç aleti olan aracına devlet el koyup mahkemenin ilk celsesinde açık artırmaya çıkartılmalı kallavi ceza o fiyattan düşülmeli ehliyeti iptal edilmeli ve en az 5 yıl ehliyet alması dolayısıyla araç kullanması da yasaklanmalıdır.
  • trafik egitimi sart 17.01.2024 16:11
    trafik egitimi anaokulzndan baslar karsidan karsiya nasilgelir yaya hakkiyolhakki kirmizi isik okadar cokehliyetsiz sarhos sürücü varki bazilari kendini dokunulmaz zannediyor ankarada kimim var acarin telefon yigarim
Daha fazla yorum görüntüle