AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hamza Dağ, adaylıktan sonraki ilk tanıtım videosunu "Türkiye’nin göz bebeği güzel İzmir'iz" ifadeleriyle paylaştı.

Tanıtım videosundaki, "Yok beklemek yok vakit kaybetmek... Bize yakışan ilerlemek, medeniyet işte bu demek. Yerinde saymadan ilerlemek" ifadeleri dikkat çekti.

İşte seçim şarkısı sözleri:

"Yok beklemek yok vakit kaybetmek

Bize yakışan ilerlemek

Medeniyet işte bu demek

Yerinde saymadan ilerlemek

Tarih biziz, kurtuluş biziz

Türkiye'nin göz bebeği güzel İzmiriz

Beraber el ele yaşayabiliriz

Bu şehri baştan donatabiliriz

Yeni bir destan yazabiliriz

Biz İzmir'iz başarabiliriz."

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Önce vatan 20.01.2024 13:15
    Kendileri bilir Çöpün selin pisliğin içinde yaşasınlar o zaman Millet uzaya çıkıyor üzmir büyük bir köy sanki gecekondudan geçilmiyor leşgibi bir koku var Ulaşım çok kötü metro yok gübi Çevre yolu yapulmasaydı felç olurdu
  • GENÇTÜRK 20.01.2024 12:43
    İzmir de Ak partinin kazanma şansı yok gibi. Yine de en iyisini Allah bilir. Ak parti İzmir de kazanmak istiyorsa ilk yapacağı iş milliyetçi ve muhafazakarların yoğun bir şekilde İzmir de yerlesimlerini sağlamak. Bunu yapmadığı takdirde kazanma şansları hiç yok.
  • NİYAZİ ÖZARSLAN 20.01.2024 10:53
    Lisesinde Üniversitesinde okumuş 1974 de oradan askere gitmiş yine 1975 de orada evlilik gerçekleştirmiş ve 4 çocuğumun doğum yeri İzmir ki TC NİN DİSA ACİLAN YÜZÜ iken MEGA KÖY olarak anilmakta ve kendine ki şimdiki YÕNETİCİ destekçileri tarafından.Hayirlisi olsun
  • izmirli 20.01.2024 09:54
    kazanırsa izmir kazanır kaybederse izmir kaybeder. ideolojik yaklaşılmamıs gerkeiyor.izmri çok geri kaldı.diğer şehirleri görüyorum da.
  • karakartal 20.01.2024 08:59
    Hiç şansın yok izmir de zaten orayada dışarıdan aday olmussun boşuna uğraşmayın
Daha fazla yorum görüntüle