CHP'ye yakınlığı ile bilinen Sözcü Tv ekranlarında program yapan Fatih Portakal'dan Altılı Masa ile ilgili çarpıcı itiraflar geldi. 

Portakal, "Bizi altılı masa diye aslında uyutmuşlar. Bu yürüyebilecek bir proje değilmiş." ifadelerini kullanarak, başını CHP'nin çektiği Altılı Masa üyelerinin "birbirlerine iyi gözle bakmadığının" altını çizdi.

Muhalefetin 14-28 Mayıs seçimlerinde aldığı yenilginin yankıları Millet İttifakı destekçilerinde hala daha sürüyor.

Seçim sürecinde AK Parti ve Cumhur İttifakı karşıtlığıyla 'Altılı Masa' olarak bir araya gelen muhalefet, yenilginin ardından esen rüzgarla savrulmaya başladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masayı devirmesiyle ittifakın dağılmasının ardından ise muhalif kesimde de Altılı Masa'ya karşı eleştiri okları yöneltilmeye ve hatta CHP'de de 'değişim rüzgarları' esmeye başladı.

Yenilgi ardından yöneltilen eleştiri oklarına bugün bir yenisi daha eklendi.

"BİZİ ALTILI MASA DİYE ASLINDA UYUTMUŞLAR"

CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, bugün Sözcü TV'de sunduğu ana haber bülteninde Altılı Masa'yı sert sözlerle topa tuttu.

14-28 Mayıs seçimleri ile muhalefetin ne kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunun görüldüğünü ifade eden Portakal, "Seçimlerin sonucu bize aslında şunu da gösterdi. Bizi altılı masa diye aslında uyutmuşlar. Bu yürüyebilecek bir proje de değilmiş. Ve seçimin sonrasında Altılı Masa'daki eski dostların düşman olmasa bile iyi gözle bakmadıklarını gördük." dedi.

Yorumlar 56 Yorum Var
  • Yılmaz 22.01.2024 12:40
    Günaydın...
  • Mehmetx 20.01.2024 17:31
    Kandırıldınız yani :)
  • Muhsin 20.01.2024 15:57
    Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ.
  • he he 20.01.2024 15:05
    sende uyutmaya çalışanlardan biriydin o kadar net...
  • Kemal 20.01.2024 14:51
    Israil foxu portakal
Daha fazla yorum görüntüle