Pakistan'ın Pencap eyaletinde etkisini arttıran sis nedeniyle son 10 günde 42 çocuk zatürre nedeniyle hayatını kaybetti. Pakistan'ın Pencap eyaletinde görülen yoğun sis, hayatı olumsuz etkiliyor. Eyaleti etkisi atlına alan sis nedeniyle zatürre vakalarında artış görülüyor. Pencap eyaletinde son 10 günde 42 çocuk zatürre nedeniyle hayatını kaybetti.
Pencap Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, zatürre vakalarında ciddi artış gözlemlendiği ve yüzlerce çocuğun zatürre tedavisi gördüğü kaydedildi. Dün 668 zatürre vakasının tespit edildiği kaydedilen açıklamada eyalet genelinde zatürre vakasının 7 bin 700’e yükseldiği aktarıldı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • ALLAH dostu 22.01.2024 10:58
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET
  • Yazık yavrucaklar 21.01.2024 21:32
    Karadeniz İngiltere olduğu gibi sis kimse de zatürreden ölmüyor ne biçim bir sismiş bu böyle bir de özellikle çocukları zatürre'den öldürüyor Belli ki kimyasal bir saldırı Bu nedir ya insanlar artık cinayet gibi en büyük günahı alelade bir şeymiş gibi yapıyor insanlık bitmiş
  • Serkan Ozkan 21.01.2024 19:06
    Hastalik falan bahanesi ile olduruyorlar herkesi! Ya tedavi dir, ya asidir ya da dogrudan biyolojik saldiri! Eninde sonunda hepsi saldiri..