Olay dün akşam saat 18.00 sıralarında, Adalet Mahallesi 1593/9 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. ile kimliği tespit edilemeyen bir kişi arasında sokakta tartışma başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda silahlar çekildi. Kimliği tespit edilemeyen kişi, B.M.'ye tabancayla ateş ederek bacağından yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, B.M.'yi ambulansla Bayraklı Şehir Hastanesi'ne sevk etti. B.M.'ye ait olan ruhsatsız tabanca polis ekipleri tarafından olay yerinde bulunurken, hastanedeki tedavisinin ardından B.M., emniyete götürüldü. Diğer kişinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için de çalışma başlatıldı.

Kadını kalkan olarak kullandı
Öte yandan iki kişi arasındaki silahlı düello ve yaralama anı, çevredeki güvenlik kamerası ve bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, B.M.'nin elindeki tabancayla koştuğu, daha sonra sokakta bulunan bir kadını kalkan olarak kullanarak diğer şüpheli ile birbirlerine tabanca gösterdiği anlar yer aldı. Ayrıca yaşanan arbede sırasında diğer şüphelinin B.M.'yi tabancayla vurarak bacağından yaraladığı ve olay yerinden kaçtığı anlar da görüntülendi.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Atatürkçü Mustafa 23.01.2024 17:29
    (( cahape=hadepekaka ittifaki izmir'in içine etti )) görüyorsunuz
  • hıdır 23.01.2024 16:01
    ya insaf elinden tutup kaldırmıyor bide
  • Levrock 23.01.2024 15:35
    La bizim eskiyalarimiz bile insafli baksaniza kadina vurmamak icin nasil gayret gösteriyorlar. Baska ülkede kadin ile birlikte adami indirirlerdi hicte üzülmezlerdi. Bizde insanlar cok insafli.
  • Samsunlu55 23.01.2024 15:25
    Bu zavalli ezik kendi birsey sanan kovboylar silahsiz nekadar adam olabilirdi cok merak ediyorum. Eline almis silahi kadinida etmis kendine siper ulan sizin erkekliginiz adamliginiz batsin korkak köpekler.
  • Murat76 23.01.2024 15:23
    Bu kadının kocası, oğlu, babası onu siper olarak kullanan adama aynı dehşeti yaşatsa yeridir.
Daha fazla yorum görüntüle